hola

El Mercat de Santa Perpètua de Mogoda s’adapta als nous temps i ha decidit presentar la seva botiga en línia a través de la pàgina web mercatdesantaperpetua.com. El nou marketplace s’estrena aquest dijous 4 de març. L’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal oferirà els productes de les seves parades amb l’objectiu de facilitar la compra i la distribució dels productes del mercat amb comoditat i seguretat mitjançant internet i també amb servei de lliurament a domicili.

La nova web permetrà entrar a cada una de les parades, que tindran botiga pròpia dins de la pàgina. La plataforma ofereix els mateixos productes de qualitat que es venen a les parades i seran els propis comerciants els que prepararan les comandes. La clientela podrà fer la seva comanda en qualsevol moment i els paradistes els prepararan a primera hora del matí. podrà escollir si vol rebre la comanda al domicili o si prefereix recollir-la al mercat. De les dues maneres s’eviten les aglomeracions i la inversió de temps. La botiga ofereix un sistema totalment segur i permet el pagament amb targeta de crèdit i serveis com Bizum i Paypal.

El president de l'Associació de Concessionaris del Mercat, Octavi Quero, ha destacat que s'han hagut d'adaptar a la venda per peça, per preu unitari. Quero ha explicat que tot i no estar totes les parades, sí hi ha de tot el que es ven al Mercat i que el web és molt fàcil de fer servir.

El portal ofereix l’opció de personalització de la comanda ja que es poden afegir notes personalitzades als productes (la carn a tall fi, talls gruixuts, la fruita madura, etc.). El president de l'Associació de Concessionaris ha donat molta importància a que el web permet per a cada producte fer comentaris i que aquesta és una qüestió vital per al Mercat perquè no volen perdre l'essència de mercat a la plataforma de venda online.

Els paradistes del Mercat Municipal es llencen a aquesta nova línia de negoci perquè tenen clar que el seu producte agrada i d'aquesta manera esperen arribar a més clientela que potser per horaris encara no s'ha apropat a la plaça. Ocatvi Quero.

Pel que fa al repartiment a domicili, l’Associació de Concessionaris del Mercat encara ha de decidir si s’oferiran dos o tres dies i els horaris. La idea de l’entitat també és fer aquest repartiment amb un vehicle elèctric, segons han avançat.
La regidora de Comerç, Neus Garcia, ha destacat que aquesta plataforma de venda online ofereix una nova possibilitat de compra al Mercat Municipal on es podrà fer la compra a l'hora que es vulgui i escollir la forma de rebre-la.

En aquests moments ja hi participen deu concessionaris del mercat, però no són tots. Des de l’Ajuntament es vol animar a la resta de concessionaris a ser-hi perquè els hàbits de consum i de compra estan variant conseqüència de la pandèmia i la compra en línia.

La nova pàgina web mercatdesantaperpetua.com amb la compra en línia ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona que ha gestionat l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. La subvenció ha estat de 15.000 euros.


Foto: El Mercat Municipal estrena botiga virtual amb opció de recollida o d'entrega a domicili / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]