hola

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. Un bon nombre de joves s’hi van adreçar per gaudir de les diferents activitats programades per una comissió de joves en el marc del Projecte Fènix, pressupostos participatius. La primera fira urbana, Block, va cridar l’atenció de moltes persones que, assabentades en la seva majoria del seu contingut i context, van voler formar-hi part. La Block va aplegar interessos diferents com ara una exhibició de grafiti, que es va realitzar en paper transparent instal·lat entre arbres del parc i van deixar obres de diferents estils. La més destacada, la que es podia llegir el nom de la festa, Block.

El Ball Freestyle va reunir moltes persones que van fer les seves propostes improvisades. Escoles de ball convidades i també joves a títol individual van poder participar en aquesta activitat.

Una altra activitat destacada va ser les batalles freestyle, un subgènere del rap que es realitza també de manera improvisada i que va fer pujar a l’escenari a diferents artistes locals i de fora del municipi. Amb les seves lletres i ritmes van fer gaudir el públic assistent.

Fins a la mitja nit va durar l’activitat que posa de manifest l’interès dels joves del municipi en l’organització d’activitats pensades i desenvolupades per ells. El Projecte Fènix és una iniciativa de les regidories de Joventut i Infància i adolescència de l’Ajuntament de Santa Perpètua. La regidora Ana Bajo, mostrava la seva satisfacció pel resultat de la festa perquè "ha estat una feina realitzada pels joves i això ja és un èxit", indicava. Per a Bajo, el Projecte Fènix tindrà segur una durada de dos anys però el resultat de la Block i de les properes activitats "posa de manifest la importància i necessitat d'un projecte com Fènix".

El Projecte Fènix encara ha de desenvolupar quatre activitats més, una sortida a Port Aventura, que ja compta amb uns 35 inscrits, una festa de fi de curs, que se tindrà lloc a CAM Bernades al mes de juny i que també està sent organitzada per joves del municipi, un campionat de futbol i vòlei i el Joves Fest. 


Foto: L'acte es va celebrar al parc dels Ametllers / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Aula del Parc programa la neteja de la riera de Caldes en el marc de 'Let's clean up Europe'
03 Maig 2024 11:50 - RedaccióL'Aula del Parc programa la neteja de la riera de Caldes en el marc de 'Let's clean up Europe'

L'Aula del Parc programa el diumenge 12 de maig la neteja de la riera de Caldes, una activitat que s'emmarca [ ... ]

Lodbrok organitza aquest dissabte el Festival Valhalla
03 Maig 2024 11:21 - RedaccióLodbrok organitza aquest dissabte el Festival Valhalla

L’entitat local Lodbrok organitza el Festival Valhalla, un esdeveniment esportiu, cultural i gastronòmic [ ... ]

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda organitza el 47è cros
03 Maig 2024 10:06 - RedaccióL’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda organitza el 47è cros

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda organitza el dissabte 4 de maig la 47 edició del cros escolar, [ ... ]