hola

El Servei de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha posat en marxa una nova edició del Dispositiu d’Orientació i TIC (DOT). El programa s’adreça a la ciutadania del municipi en situació de desocupació o que treballa i busca una millora de feina.
Aquest dispositiu d’acompanyament a la recerca activa de feina dona continuïtat als realitzats el 2018 i 2019 i proposa noves accions formatives i d’orientació professional totalment gratuïtes i adaptades a la situació actual, a través del cofinançament de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament. En el marc d’aquest programa, es realitzaran durant aquest any una sèrie de càpsules i mòduls de millora competencial, per a desenvolupar i ampliar els coneixements, capacitats, habilitats i actituds clau que el Servei de Desenvolupament Local detecta que requereix el mercat de treball actual. Així, a partir del mes de setembre, s’iniciaran activitats online i s’oferirà la possibilitat de seguir un itinerari formatiu amb càpsules adreçades a millorar les competències per a treballar en magatzems amb càpsules de millora de les competències digitals relacionades amb aquest perfil professional el mes d’octubre; un curs qualificador de gestió de magatzem amb ràdiofreqüència al novembre; i el carnet de carretoner, al desembre.

A més, fins a final d’any cada mes es duran a terme càpsules per iniciar-se i per reciclar-se en l’ús de les noves tecnologies aplicades a la recerca de feina i la e-formació, alhora que s’oferirà assessorament i suport en la cerca activa d’ocupació per tal de fer més atractiu el currículum vitae, activar la xarxa de contactes per optimitzar la recerca de treball i preparar el CV i l’entrevista en anglès, entre d’altres. També es realitzaran càpsules virtuals per acreditar-se per a la correcta manipulació i higiene dels aliments. Per a inscripcions i més informació, cal adreçar-se al Servei de Desenvolupament Local, al telèfon 93 544 61 63.

Foto: Cloenda del DOT 2019 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Dues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida
25 Oct 2021 11:25 - RedaccióDues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida

  Un incendi en un habitatge al carrer Tres del barri de La Florida va provocar desperfectes i dues [ ... ]

La Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar
25 Oct 2021 11:25 - NataliaLa Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar

La Regidoria d'Educació ja ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar (PAE), un servei que [ ... ]

L’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica
25 Oct 2021 11:06 - NataliaL’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica

Santa Perpètua de Mogoda disposarà d'una nova instal·lació que combinarà la generació d'energia [ ... ]