hola

La Xarxa de Centres Cívics posa en marxa avui 4 de se­tembre les inscripcions a la programació de la temporada que porta per títol Pensa, fes i riu, la Xarxa és un món viu.

Les persones que van fer la preinscripció al juny han de confirmar la plaça abans del 13 de setembre sinó s’anul·la la reserva.

Aquesta temporada la Xarxa de Centres Cívics ofereix més de 160 activitats diferents de les quals 40 són noves propostes que s’han programat gràcies a la participació dels usuaris i de la ciutadania perpetuenca que ha volgut participar en el procés de recollida de propostes i valoracions. La programació està dividida en blocs que són: per als més petits de la casa, per gaudir en família, per aprendre i compartir, per cuidar el cos i la ment, per ballar i sentir, per cuinar i tastar, per a l’artista que portes dins, i per atendre les vostres consultes. El bloc que presenta més novetats, onze, és per gaudir en família, i també trobareu vuit noves a l’apartat per cuidar el cos i la ment.

Com és habitual hi ha activitats organitzades per entitats i per l’Ajuntament. Podeu fer les inscripcions en qualsevol dels sis centres cívics i podeu gaudir de bonificacions per diferents casuístiques.

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha distribuït un llibret de setze pàgines amb tota la programació de la Xarxa de Centres Cívics però recomana apuntar-se quan més aviat millor per assegurar-se plaça.Com a novetat, amb l'objectiu de facilitar la cerca d'activitats, també s'ha creat un cercador digital que permetrà trobar les diferents propostes més fàcilment escollint centre cívic, edat, àmbit o paraula clau.

La presentació de la programació tindrà lloc el 20 de setembre al passeig de la Florida, a l'alçada del parc Central.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha expressat que el lema d'enguany "recull molt bé el què pretenem; proposa una idea, la realitzem entre tothom, i passem-nos-ho bé" i afegeix que els centres cívics "són plens de vida, la que vosaltres i tot l'equip li doneu. Un equip que fins ara ha estat encapçalada per la regidora Sandra Gómez i que seguirem amb la mateixa dedicació i il·lusió que s'ha fet fins ara".


Foto: Detall de la festa cloenda de la temporada de la Xarxa de Centres Cívics / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]