hola

La Regidoria de Joventut ha assessorat individualment 85 persones en el marc de la Mostra d’Ensenyament que ha tingut lloc entre el 26 de febrer i el 12 d’abril. Durant aquest període s’han fet xerrades grupals, assessories individuals i també s’han respost les preguntes que han arribat a través de @jovesspm. La regidora de Joventut, Tamar Zamora, ha informat que molts dubtes eren relatius a la formació professional i ha indicat que la branca sanitària és una de les més atractives per als joves perpetuencs. Zamora ha comentat que “els camins formatius poden ser diversos i cal tenir-los tots en compte perquè totes són bones opcions”.

La Mostra d’Ensenyament és una campanya informativa sobre els itineraris acadèmics post-obligatoris amb opcions d’estudis, centres públics i concertats i beques, entre d’altres. A més de les assessories personalitzades, s’ofereixen sessions informatives als grups de 3r i 4t d’ESO i 1r de Batxillerat dels centres educatius de Santa Perpètua. A través d’aquestes xerrades s’ha arribat a unes 300 persones.

Tamar Zamora ha subratllat que enguany s’han dut a terme quinze assessories personalitzades més que l’any passat i “això és una mostra de les inquietuds que genera decidir un futur formatiu i professional i que la informació que reben a la Mostra d’Ensenyament és valorada”. La Mostra va cloure el 12 d’abril. Un dia abans es va celebrar la taula rodona Diàlegs de Futur: de l’aula a la feina. Una novetat que va donar l’opció de conèixer dotze professionals diferents per resoldre dubtes sobre la formació i les sortides professionals. Tres joves van apropar-s’hi i van participar.


Foto: Taula rodona Diàlegs de Futur / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Escola Sagrada Família guanya el Torneig Escolar d'Escacs per equips del Vallès Occidental
21 Maig 2024 11:18 - RedaccióL'Escola Sagrada Família guanya el Torneig Escolar d'Escacs per equips del Vallès Occidental

El Col·legi Sagrada Família ha guanyat el Torneig Escolar d’Escacs per Equips del Vallès Occidental, [ ... ]

Mor assassinat a Etiòpia el perpetuenc Toni Espadas
21 Maig 2024 11:00 - RedaccióMor assassinat a Etiòpia el perpetuenc Toni Espadas

El perpetuenc Toni Espadas, director de l'agència de viatges Sabadell Rift Valley, ha mort aquest dilluns [ ... ]

S’obre la inscripció per participar a la comunitat energètica de La Florida
21 Maig 2024 10:25 - RedaccióS’obre la inscripció per participar a la comunitat energètica de La Florida

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda amb la col·laboració de l’Associació de Veïns Ciutat [ ... ]