hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda amb la col·laboració de l’Associació de Veïns Ciutat Jardí de La Florida obre des del 18 de maig a l’1 de juny les inscripcions per formar part a la nova comunitat energètica del barri. El procés està obert a les persones sòcies de l’associació veïnal de la Florida i que visquin a menys de dos quilòmetres de l’Escola La Florida. La comunitat és oberta a una quinzena de famílies i, en cas d’empat, se celebrarà un sorteig públic. Les persones interessades a inscriure’s han d’enviar un correu electrònic a les adreces avlaflorida@gmail.com i dominguezgf@staperpetua.cat.

El Consistori i l’entitat han convocat una reunió informativa el dimarts 21 de maig a les 18 hores al Centre Cívic La Florida.

Els objectius de les comunitats energètiques són promoure la sobirania energètica i l’ús de les energies renovables; millorar l’economia de les famílies; i fomentar l’associacionisme, segons ha recordat el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández.

La comunitat energètica de l’AV CJ La Florida es proveirà a través d’energies renovables de la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques que el Consistori ha instal·lat a l’Escola la Florida. En una primera fase, el Consistori també va signar un conveni amb l’Associació de Mares, Pares i Tutories d’Alumnes (AMPTA) de l’Escola La Florida per a la creació d’una comunitat basada en aquesta instal·lació per a quinze famílies sòcies d’aquesta entitat.

Les famílies que formin part de les comunitats energètiques municipals rebran de forma gratuïta, durant dotze mesos, una part de l’electricitat produïda a les diferents instal·lacions fotovoltaiques públiques i la cessió d’una potencia de 0,5Kw a cada membre de la comunitat.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]