hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera jornada d’Eleccions al Parlament de Catalunya del diumenge 12 de maig. El Consistori ha dissenyat un circuit especial amb una trentena de parades amb l’objectiu d’apropar la ciutadania que tingui necessitat d’aquest transport als col·legis electorals. El comboi circularà en servei de matí i de tarda, de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 19 hores, amb una freqüència de pas aproximada de 30-45 minuts. L’Ajuntament també oferirà l’opció de bus a demanda, de 10 a 11 hores.

El regidor de Mobilitat, Transport i Via Pública, Albert Bonàs, ha explicat que aquest servei vol facilitar el transport de les persones als col·legis electorals i ha recordat que en d’altra comicis el bus havia funcionat però no de manera gratuïta com es farà el proper 12 de maig. L’edil ha detallat que les parades s’han dissenyat d’acord a les seccions electorals del municipi, tenint en compte les distàncies entre els domicilis i els respectius col·legis electorals.
Albert Bonàs també ha convidat a la ciutadania a aprofitar la jornada per utilitzar el transport públic i viatjar en el bus urbà, per conèixer aquest servei i per desplaçar-se pels diferents espais de Santa Perpètua de Mogoda. “Tot i que serà una ruta diferent, convidem a tothom a conèixer el vehicle i com funciona aquest servei i alhora a fer un passeig turístic pel nostre municipi”, ha conclòs el regidor.

Inscripcions per al bus a demanda
El regidor de Mobilitat, Transport i Via Pública, Albert Bonàs, ha explicat que també s’oferirà l’opció de bus a demanda, que recollirà i tornarà a les persones que el sol·licitin a punts concrets que no corresponen amb la trentena de parades establertes. Aquest servei es durà a terme entre les 10 i les 11 del matí del diumenge 12 de maig. Per tal de poder donar cobertura a les necessitats, les persones interessades han de trucar del 15 al 30 d’abril al telèfon de l’Ajuntament 83 574 32 34 i marcar l’extensió 2210. Allà prendran nota dels punts de parada i de les dades de la persona sol·licitant. El regidor Albert Bonàs ha detallat que aquesta acció esdevindrà una prova pilot del servei de bus a demanda, que és una de les 79 actuacions recollides del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible 2023-2028, aprovat el 25 de gener.


Foto: El bus urbà circulant pel barri de La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Mostra d’Ensenyament assessora individualment 85 joves
30 Abr 2024 13:05 - RedaccióLa Mostra d’Ensenyament assessora individualment 85 joves

La Regidoria de Joventut ha assessorat individualment 85 persones en el marc de la Mostra d’Ensenyament [ ... ]

El Sagrada Família fa un intercanvi amb una escola de Països Baixos
30 Abr 2024 10:54 - RedaccióEl Sagrada Família fa un intercanvi amb una escola de Països Baixos

Els alumnes de 3r d’ESO del Sagrada Família han rebut els seus companys holandesos del Zwijsen College [ ... ]

Comencen les obres per traslladar l’OAC, l’OMIC i l’Oficina d’Habitatge al Mercat Municipal
29 Abr 2024 10:38 - RedaccióComencen les obres per traslladar l’OAC, l’OMIC i l’Oficina d’Habitatge al Mercat Municipal

Les obres de reforma del Mercat Municipal per acollir l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), l’Oficina [ ... ]