hola

La Regidoria de Joventut ha assessorat individualment 85 persones en el marc de la Mostra d’Ensenyament que ha tingut lloc entre el 26 de febrer i el 12 d’abril. Durant aquest període s’han fet xerrades grupals, assessories individuals i també s’han respost les preguntes que han arribat a través de @jovesspm. La regidora de Joventut, Tamar Zamora, ha informat que molts dubtes eren relatius a la formació professional i ha indicat que la branca sanitària és una de les més atractives per als joves perpetuencs. Zamora ha comentat que “els camins formatius poden ser diversos i cal tenir-los tots en compte perquè totes són bones opcions”.

La Mostra d’Ensenyament és una campanya informativa sobre els itineraris acadèmics post-obligatoris amb opcions d’estudis, centres públics i concertats i beques, entre d’altres. A més de les assessories personalitzades, s’ofereixen sessions informatives als grups de 3r i 4t d’ESO i 1r de Batxillerat dels centres educatius de Santa Perpètua. A través d’aquestes xerrades s’ha arribat a unes 300 persones.

Tamar Zamora ha subratllat que enguany s’han dut a terme quinze assessories personalitzades més que l’any passat i “això és una mostra de les inquietuds que genera decidir un futur formatiu i professional i que la informació que reben a la Mostra d’Ensenyament és valorada”. La Mostra va cloure el 12 d’abril. Un dia abans es va celebrar la taula rodona Diàlegs de Futur: de l’aula a la feina. Una novetat que va donar l’opció de conèixer dotze professionals diferents per resoldre dubtes sobre la formació i les sortides professionals. Tres joves van apropar-s’hi i van participar.


Foto: Taula rodona Diàlegs de Futur / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Policia Local realitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
20 Maig 2024 10:45 - RedaccióLa Policia Local realitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua durà a terme una nova campanya d’informació i control dels vehicles [ ... ]

La Biblioteca Municipal posa en marxa avui les Aules d'estudi
20 Maig 2024 09:41 - RedaccióLa Biblioteca Municipal posa en marxa avui les Aules d'estudi

La Biblioteca Municipal Josep Jardí acull del 20 de maig i fins al 2 de juny una nova edició de les [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa portes obertes del 20 al 31 de maig
20 Maig 2024 09:20 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa portes obertes del 20 al 31 de maig

La Xarxa de Centres Cívics té tot preparat per oferir dues setmanes de portes obertes de la seva programació. [ ... ]