hola

La regidora no adscrita María Ángeles Sánchez s'acomiadarà avui de la Corporació Local en haver renunciat el 9 de març a la seva acta de regidora. Sánchez va fer pública la seva decisió en una roda de premsa en la qual també va anunciar que s'ha afiliat a la Plataforma Cívica Ciutadans a l'Ajuntament (PCCA). De fet serà la número dos a la llista electoral d'aquesta formació per a les properes eleccions.

María Ángeles Sánchez va ser regidora del PSC fins al setembre de 2011, moment que, segons va recordar, va ser expulsada de la formació socialista. Un cop es faci efectiva aquesta renúncia en el ple d'avui, l'Ajuntament informarà a la Junta electoral per tal que s'anomeni a la següent persona de la llista electoral del PSC de 2011, que era Nuria Conesa.

Aquest serà un dels punts atractius de la sessió ordinària que la Corporació local celebrarà avui a partir de les 19 hores. El Ple també aprovarà un conveni de col·laboració entre els ajuntaments de Polinyà i Santa Perpètua i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Perpètua.

Polinyà no disposa d'Associació de Voluntaris de Protecció Civil i per això des de fa uns anys es signa un conveni perquè l'entitat perpetuenca pugui prestar servei a la veïna localitat. Els voluntaris de Protecció Civil de Santa Perpètua col·laboraran a Polinyà en situacions d'emergència o preemergència dels diferents plans municipals i també en la redacció i actualització dels Plans i en la realització de simulacres. L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Perpètua prestaran servei a Polinyà en alguns actes de la Festa Major d'hivern, als Tres Tombs, a la Pedalada popular, a la Festa Major d'estiu i a una nova edició d'un curs de mobilitat segura. Per la seva part, l'Ajuntament de Polinyà cedirà a l'entitat dues motoserres.

Foto: imatge de María Ángeles Sánchez a un ple d'aquest mandat / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat avui l'ordenança sobre l'ús de l'aigua en situació de sequera
25 Abr 2024 12:13 - RedaccióEl Ple debat avui l'ordenança sobre l'ús de l'aigua en situació de sequera

El Ple de la Corporació local de l'Ajuntament de Santa Perpètua preveu aprovar avui 25 d'abril de [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política