hola

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya. Mayer figura com a suplent en la candidatura que encapçala Salvador Illa i on figuren onze representants vallesans. En els llocs més destacats figuren el primer secretari del PSC de Sabadell, primer tinent d’alcaldessa i actual diputat i responsable de política laboral, Pol Gibert, que ocupa el lloc número 7. A continuació, en el número 10 hi serà l’actual cap de llista a Terrassa, regidora de l’ajuntament i diputada, Eva Candela. Al número 14 s’incorpora l’actual alcaldessa de Badia, Eva Menor, també diputada provincial i responsable de l’Àrea de desenvolupament econòmic i turisme de la Diputació. Al número 23 hi tornarà a figurar el tinent d’alcalde de Cerdanyola i diputat al parlament, David González.

El PSC del Vallès Occidental destaca en un comunicat que la nova federació unificada "tindrà una molt notable representació, tant a la llista, com al futur grup parlamentari que ha de sorgir de les properes eleccions". La formació manifesta que "aposten per la feina ben feta, pel futur, per la cohesió, per la convivència, pel diàleg i per la gestió diària dels problemes dels catalans i catalanes" i afegeix que "per una comarca com el Vallès Occidental, el PSC és la garantia per a la protecció del teixit productiu, la indústria i els llocs de treball, així com l’aposta per la mobilitat sostenible, la transició ecològica i la sanitat, com ho demostra el pacte de pressupostos on vam aconseguir la inclusió de l’Hospital Ernest Lluch i l’estudi de l’Hospital de Rubí".


Foto: Àlex Mayer, al centre de la imatge, amb altres membres del l'Agrupació de Santa Perpètua durant el 15è Congrés del PSC / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Raül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'
22 Abr 2024 13:25 - RedaccióRaül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, va presentar el seu nou llibre [ ... ]

Política
Comença la campanya de les eleccions del 12M amb tres perpetuencs a les llistes
26 Abr 2024 11:57 - RedaccióComença la campanya de les eleccions del 12M amb tres perpetuencs a les llistes

Des d'aquesta mitjanit ja estem immersos en la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya que [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política