hola

Welcome, Guest
Benvingut!

TOPIC: RENFE Santa Perpètua de Mogoda

RENFE Santa Perpètua de Mogoda 10 years 5 months ago #1

Ja fa uns tres anys aproximadament que funciona la línia R8 de Rodalies (Martorell-Granollers), que passa pel bell mig de Santa Perpètua de Mogoda.
És una llàstima que una línia que està infrautilitzada (el tren es queda pràcticament buit quan baixen els estudiants a Cerdanyola Universitat) no tingui una parada a Santa Perpètua, sobretot tenint en compte que ja existeix una plataforma a l'alçada de la Granja Soldevila, al costat del passeig de la Florida. Renfe té moltes estacions que funcionen únicament amb una màquina validadora a l'andana. Dic això, perquè la inversió seria mínima i el servei que donaria per afavorir la mobilitat de les persones seria molt important.
Sóc una treballadora del Polígon Industrial de la Florida que, com altres persones que venim a treballar en transport públic, ens veiem obligades a fer canvis i més canvis de trens, amb la pèrdua de temps que això suposa. Cada dia passo per Santa Perpètua, on hauria de baixar, però haig d'anar fins a Mollet i després tornar enrere fins a la Llagosta i seguidament fer la passejada per tot el polígon. Seria tan fàcil baixar a Santa Perpètua i en una agradable passejada pel poble, arribar al meu destí. Això no hauria de ser una utopia, entenc que és perfectament viable, només cal voluntat per fer-ho possible.

Antònia Borrego (Sant Cugat) 7 de novembre de 2013
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.115 seconds