hola

Pol Altayó, el candidat d'ERC-ARA-Acord Municipal a l'alcaldia de Santa Perpètua, afirma que surt a guanyar les eleccions perquè vol fer d'alcalde de la localitat. Sota l'eslògan Una altra mirada la seva formació presenta un programa electoral format per 458 punts, de les quals 39 són accions prioritàries.



El cap de llista d'ERC ha estat el penúltim a intervenir a la ronda d'entrevistes que està duent a terme Ràdio Santa Perpètua. Sobre el lema, l'alcaldable assegura que fa massa temps que al govern de l'Ajuntament perpetuenc li falta ambició i actua per inèrcia. I sosté que necessita un canvi amb altres mirades republicana, feminista, sostenible, humana, treballadora, amigable, animalista.

Per a ERC, el balanç del mandat actual ha estat marcat per l'assassinat masclista registrat a Santa Perpètua; el procès judicial obert a alguns agents de la Policia Local que aquest dimarts la Fiscalia va demanar el sobreseïment i l'actitud del govern municipal respecte l'1 d'octubre. L'alcaldable d'ERC va iniciar la seva intervenció a l'entrevista reclamant "la llibertat i el retorn dels presos i preses i exiliats i exiliades i en especial de l'amic mestre i referent Jordi Cuixart".

El candidat d'ERC-ARA-Acord Municipal, Pol Altayó, assegura que surt a guanyar.Entre les primeres coses que faria ERC en cas d'assolir el Govern, Altayó ha destacat el treball amb la plantilla municipal per poder establir el full de ruta i els objectius i accions concretes per eliminar barreres arquitectòniques com són les portes d'accés a l'Ajuntament i a la Biblioteca.

En l'àmbit de la participació, la reforma del ROM i la conversió dels consells municipals en òrgans decisoris són algunes de les accions previstes per ERC així com nomenar una direcció dels mitjans de comunicació amb perfil professional. El cap de llista, Pol Altayó, ha explicat que cal aplicar la llei de consultes no referendàries per vincular la ciutadania amb l'Ajuntament.

Sota la mirada de justícia social, ERC vol promoure la creació d'una residència pública per a la gent gran, un centre de treball especial, un nou skatepark i la construcció d'una Santa Perpètua feminista que tingui en compte als infants i adolescents en el trànsit cap a l'edat adulta amb un servei d'acompanyament. Sobre habitatge, Altayó demana aplicar l'ordenança municipal sobre habitatges buits per provocar que els grans tenidors hagin de mobilitzar l'habitatge lliure.

El cap de llista d'ERC ha explicat que les propostes sobre comerç passen per un nou mercat municipal, dinamitzar els eixos comercials i generar relació entre ells i promoure un servei d'incubadora per a projectes d'emprenedoria.

La construcció d'un teatre auditori i convenis amb municipis veïns per compartir programació cultural són algunes accions de l'àmbit de la Cultura que porta en el seu programa ERC així com en esports la possibilitat de cobrir la piscina de 50 metres. ERC aposta per fer una prova pilot de recollida porta a porta de residus i recuperar l'antic traçat del Calderí com a línia regular de transport públic amb vehicles híbrids o elèctrics.

Preguntat per possibles pactes de govern, Pol Altayó ha dit que no negociarà ni amb Vox, ni amb PP ni amb Ciutadans i que només parlarà amb aquelles formacions que estiguin disposades a reclamar drets fonamentals socials.

Avui tancarem la ronda d'entrevistes amb els alcaldables de Santa Perpètua parlant amb la cap de llista de Santa Perpètua en Comú, Isabel Garcia. A les 13.30 h en directe des del 107.0 FM, online al web radio.staperpetua.org i amb imatges a través del facebook de l'emissora municipal.
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
Junts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont
22 Abr 2024 13:13 - RedaccióJunts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont

Junts per Santa Perpètua va participar a l’acte del món local de suport al l'expresident de la Generalitat [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política