hola

Miloca (Associació d’Amics del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa, a Santa Perpètua de Mogoda) té com a objectiu promoure activitats adreçades a la millora de la conservació de la natura. Es va constituir l'any 1998 i entre els seus objectius divulga la tasca del centre de recuperació, ubicat a Santa Perpètua, un dels pioners de l'Estat Espanyol. A més, té el desig de contribuir a tenir una societat més justa, més sostenible i més conscienciada amb la fauna i el medi ambient que ens envolta. L'entitat organitza el quart concurs de fotografia natura. El termini per enviar les imatges finalitza el 30 de novembre. Mireia Alegre, coordinadora i educadora de Miloca, explica els objectius del concurs i el destí de l'import de la venda del calendari que es confeccionarà amb les dotze millors imatges i que es posarà a la venda durant la Fira de Nadal. Les bases del concurs les podeu consultar al web miloca.org 

Quin és l'objectiu d'aquest concurs de fotografia que organitza Miloca?

L’objectiu del concurs és despertar la curiositat i l’estima cap a la naturalesa de les persones participants per tal que entenguin que la naturalesa és fràgil, que té un encant i que cal respectar i conservar.

És la quarta edició del concurs. Com han funcionat les tres primeres?

Fa uns anys que varen abandonar el concurs, i l'hem tornat a repescar. Van funcionar molt bé les tres primeres edicions, malgrat no existien encara les xarxes socials i no teníem tant ressò. En l'últim concurs van arribar a tenir més de 300 fotografies. A veure si aquest any tenim més participació encara.

Les dotze millors imatges serviran per fer el calendari que es posarà a la venda a la Fira de nadal. A que es destinarà l'import d'aquesta venda?

L'import del calendari estarà destinat a donar suport als projectes de Miloca d’educació ambiental que fem a les escoles, els tallers familiars i les tasques de gestió de la nostra entitat.

En quines activitats treballa aquesta temporada Miloca?

Com cada any, seguim fent els tallers sobre fauna autòctona a les escoles que ens ho demanen, en biblioteques o entitats i també organitzem algun taller familiar.

0
0
0
s2sdefault

Altres entrevistes

“El SIDH fa de mediador entre famílies i entitats financeres per afrontar deutes hipotecaris”
“El SIDH fa de mediador entre famílies i entitats financeres per afrontar deutes hipotecaris”

Des de l’abril de 2017 els perpetuencs que tinguin problemes per fer front al pagament de les seves [ ... ]

Anna Surinyach: “Una imatge ha de generar moltes preguntes perquè ha d’explicar històries”
Anna Surinyach: “Una imatge ha de generar moltes preguntes perquè ha d’explicar històries”

Anna Surinyach és fotoperiodista i editora gràfica de la Revista 5W. Ella està especialitzada en [ ... ]

''L’acceptació d’un mateix és el primer pas per descobrir tot el que pots arribar a fer''
''L’acceptació d’un mateix és el primer pas per descobrir tot el que pots arribar a fer''

Un glaucoma va provocar que aquesta perpetuenca resident al barri de Centre Vila comencés a perdre [ ... ]