hola

El parc Central acollirà un nou restaurant Burger King. La multinacional de menjar ràpid ha resultat l’adjudicatària de la licitació de la concessió per a la construcció i explotació del darrer establiment de restauració previst al parc Central i que se situarà entre les avingudes de l’Onze de Setembre i de mossèn Jacint Verdaguer.

Al concurs públic, també s’havia presentat l’empresa Viena, però la proposta de Burger King ha estat més avantatjosa, d’acord a les bases de la convocatòria, i ha resultat la guanyadora. El contracte preveu la construcció del restaurant i la seva explotació durant 25 anys. La concessionària aportarà un cànon inicial de 300.000 euros al Consistori i posteriorment un cànon anual de 36.000 euros, d’acord a l’oferta presentada al concurs públic. Burger King també s’ha compromès a contractar un total de 20 persones procedents de l’atur i a realitzar el procés selectiu en coordinació amb els serveis municipals de Desenvolupament Local.

El nou restaurant comptarà amb un recinte d’uns 1.000 metres quadrats i disposarà de circuit de recollida en vehicle. A més de la construcció de l’equipament i l’explotació del servei, l’adjudicatària haurà d’assumir la urbanització d’un espai de 2.537 metres quadrats amb zona enjardinada i arbrat i un aparcament al voltant de la concessió.

Aquest establiment esdevindrà la quarta i darrera concessió prevista del parc Central, on ja s’ubiquen dues guinguetes, gestionades per Vostra Vite; un restaurant mitjà, La Tagliatella; i l’equipament esportiu de cable esquí de Simple Wake que també compta amb servei de bar. Aquestes concessions suposen un reforç de l’atractiu i la centralitat del parc i compensen les despeses de manteniment a més d’oferir llocs de feina, segons ha detallat l’Ajuntament.

Foto: El parc Central, en la zona compresa entre les avingudes de l'Onze de Setembre i Jacint Verdaguer, acollirà el nou restaurant / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]