hola

L'Escola Els Aigüerols va celebrar el diumenge 9 de juny els seus deu anys de vida amb una festa que va comptar amb la participació d'alumnat, professorat (actual i passat) i famílies.

L'esdeveniment, que ha estat organitzat per una comissió de treball mixta formada pel Consell d'infants, famílies i professorat, va comptar amb diversos tallers com ara d'slime, pinta-cares, xapes o polseres. També hi havia una tómbola, inflables i llits elàstics. A més, es va celebrar un concurs de pinxos amb la participació de deu propostes, algunes d'elles fetes per infants.

L'Escola Els Aigüerols va néixer el curs 2009-2010 com a Escola Santa Perpètua III i posteriorment va adoptar l'actual nom després d'una pluja d'idees de la comunitat educativa. Els Aigüerols és un torrent de la Riera de Caldes, ubicat molt a prop d'on s'hauria de construir el centre, actualment situat de manera provisional a l'Edifici de Serveis Educatius de l'Ajuntament de Santa Perpètua. La directora de la cinquena escola pública de Santa Perpètua, Dora Martínez, va tenir un record per a tot el professorat que ha passat per l'escola i per l'actual. A més, va recordar els inicis del centre. "Per mi va ser una satisfacció immensa iniciar aquest projecte. Ha estat una de les millors experiències de la meva vida", va indicar. Dora Martínez va acomiadar-se també del càrrec perquè començarà la seva jubilació a partir del setembre.

Per la seva part, la presidenta de l'AMPA, Isabel Román, va recordar la lluita de la comunitat educativa per la continuïtat d'Els Aigüerols: "estic convençuda que la continuïtat de l’escola ha estat gràcies a vosaltres, pares i mares, que heu dedicat hores i hores, esforços, que heu perseguit als dirigents polítics per twitter, facebook i arreu que heu pogut". Román també va dedicar unes paraules a la directora del centre: "volem mostrar-te tot el nostre agraïment i respecte com a mares i pares per haver acompanyat i fer créixer els nostres infants al llarg d’aquests 10 anys. Sempre seràs Aigüerols. Sempre serem Aigüerols", va concloure.

Representants del consell d'infants també van dedicar unes paraules en el marc de la celebració del desè aniversari manifestant el seu orgull per formar part d'Els Aigüerols i van tenir unes paraules per la defensa de l'escola i per la lluita contra el vandalisme "que no ens permet tirar endavant un dels projectes que més il·lusió ens fa, el projecte pati".

De la mateixa manera, alumnat de la primera promoció d'Els Aigüerols va explicar la seva experiència a l'escola i van destacar qualitats apreses al llarg de la seva escolarització: "A Els Aigüerols no ens va caldre fer exàmens però ara els fem sense cap problema perquè hem après moltes altres habilitats", van indicar.

La festa va finalitzar bufant les espelmes d'un pastís gegant.


Foto: El pati de l'Escola Els Aigüerols va acollir la festa / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Dues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida
25 Oct 2021 11:25 - RedaccióDues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida

  Un incendi en un habitatge al carrer Tres del barri de La Florida va provocar desperfectes i dues [ ... ]

La Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar
25 Oct 2021 11:25 - NataliaLa Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar

La Regidoria d'Educació ja ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar (PAE), un servei que [ ... ]

L’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica
25 Oct 2021 11:06 - NataliaL’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica

Santa Perpètua de Mogoda disposarà d'una nova instal·lació que combinarà la generació d'energia [ ... ]