hola

Un total de 90 vehicles van participar aquest diumenge al matí a la Tercera Trobada Motor Clàssic Santa Perpètua de Mogoda que es va desenvolupar entre la Rambla, la plaça de la Vila i el parc Municipal.

L'entitat organitzadora, Club Motor Clàssic Santa Perpètua de Mogoda, va atorgar en aquesta edició quatre premis. El del vehicle històric va ser per un Chevrolet de 1923; el premi al més simpàtic va recaure en un camió Pegaso amb matrícula de les Illes Balears; el premi al cotxe posterior a l'any 1989 va ser per un Peugeot 205 ralli i el premi al vehicle més elegant va recaure en un Jeep Willys. L'organització va ressaltar que tot va funcionar molt bé i que el temps va acompanyar.

El president del Club Motor Clàssic Santa Perpètua de Mogoda, Javier Barjola, es mostrava molt satisfet amb el desenvolupament de l'activitat i va destacar la gran varietat i qualitat dels vehicles participants en aquesta tercera trobada. Barjola va explicat que en aquesta edició s'ha augmentat a quatre els reconeixements als vehicles participants i que s'ha instaurat una nova categoria entre els vehicles posteriors a l'any 1989.

L'entitat prepara ara la seva participació en alguna sortida i una activitat que faran durant l'estiu, segons ha avançat Javier Barjola. Camions Pegaso, Chevrolet, jeep, Seat 600 i 124 van ser alguns dels vehicles que es van poder veure durant la tercera trobada Motor Clàssic de Santa Perpètua que es va celebrar aquest diumenge.

X Ral·li d'autobusos clàssics

Alguns participants a la trobada van anar a rebre i veure el 10 Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics Barcelona-Caldes de Montbui que va circular per Santa Perpètua. Els vehicles van passar per les avingudes Tres i Onze de Setembre, el passeig de la Florida, el carrer de Pablo Picasso, l’avinguda de Jacint Verdaguer i el pont de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Finalment, malgrat haver-se anunciat, els autobusos no van passar per la rotonda del Pont Vell on alguns aficionats esperaven la presència d'aquests vehicles històrics de transport col·lectiu.


Foto: Aquest Chevrolet de l'any 1923 va guanyar el premi al vehicle històric / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]