hola

Unes 800 persones es van concentrar a la plaça de la Vila divendres passat 31 de maig per gaudir de la cloenda de les jornades de portes obertes de la Xarxa de Centres Cívics Municipal i 400 van prendre part al sopar de germanor celebrat al parc Municipal.

Aquesta ha estat la segona vegada que la Xarxa de Centres Cívics organitza portes obertes de pràcticament totes les activitats que es fan als equipaments i amb festa amb exhibicions finals a la plaça de la Vila.

Del 20 al 31 de maig s'han obert a la ciutadania unes 300 activitats, xerrades, tallers i exposicions. Les portes obertes d’enguany seguien el lema de la propera temporada que serà Pensa, fes i riu, la Xarxa és un món viu. Precisament per aquest motiu la ciutadania ha pogut participar en una activitat comuna a tots els centres cívics, fent propostes per millorar el planeta.

Divendres a la festa final van participar 38 entitats amb exhibicions, activitats o carpes informatives.

La cap de Relacions Ciutadanes, Carme Marsal, considera que sortir al carrer permet mostrar a la Xarxa i a les entitats tota l'oferta d'activitats. Marsal ha agraït la participació de la quarantena d'entitats que van ser presents a la festa cloenda de la xarxa de centres cívics.

Les entitats estan satisfetes amb el desenvolupament de les jornades de portes obertes perquè permeten provar sense compromís les diverses activitats que s'ofereixen, segons assenyala Carme Marsal.

Durant les portes obertes la Xarxa de Centres Cívics ha dut a terme una activitat comuna als sis equipaments per tal que els usuaris puguin fer aportacions sobre com podem millorar el planeta. La cap de Relacions Ciutadanes va comentar que era una activitat de conscienciació.

El 7 de juny finalitzaran les votacions a les propostes fetes per a la nova programació de la Xarxa de Centres Cívics que es pot fer a través del web municipal a la plataforma de participació ciutadana. Marsal també recorda que encara hi ha uns dies per fer la preinscripció a les activitats que són segures per a la temporada vinent.


Foto: Unes 800 persones van participar a la festa de cloenda / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]