hola

premis batxillerat 5790

Un total de cinc alumnes de Batxillerat de Santa Perpètua van rebre aquest dimecres 29 de maig un reconeixement pel seu treball de recerca durant l’acte que va tenir lloc a l'Auditori Municipal de Montcada organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Vallès Occidental, amb el suport dels ajuntaments de Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda. Els premis de Batxillerat han arribat aquest any a la seva dissetena edició.



El Centre de Recursos Pedagògics va premiar els alumnes de l'Institut Rovira-Forns Eric Marín i Albert García pel treball Dels primers exèrcits a la nostra policia que està centrat en la història de la policia des de la perspectiva de gènere. També va rebre el seu reconeixement un altre alumne de l'Institut Rovira-Forns Gerard Fernández amb el tema El desenvolupament de les al·lèrgies ambientals.

De l'Institut Estela Ibèrica, el Centre de Recursos Pedagògics va premiar Anna Pleguezuelo amb un treball sobre la leucèmia infantil titulat Petits herois: lluitant contra la leucèmia i també el treball de Maria Garcia sobre l'anglès com a valor professional que du per títol A world full of opportunities.

Els premis de cada institut de Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda són seleccionats pel propi professorat. El lliurament dels divuit premis dels Treballs de Recerca de Batxillerat va anar a càrrec dels alcaldes en funcions dels tres municipis. Laura Campos, alcaldessa de Montcada, José Maria Osuna, alcalde de Ripollet, i Isabel Garcia, alcaldessa de Santa Perpètua. També va assistir la directora adjunta dels Serveis Territorials al Vallès Occidental, Ester Rivera.

Foto: Perpetuencs premiats per CRP / Ajuntament de Montcada i Reixac

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]