hola

Els equips d'estudiants de formació professional de cicles d’Automoció que participaran en la sisena edició de l’ElectroCat posen a prova durant aquest dilluns 27 de maig al matí els seus prototips durant els entrenaments lliures que estan tenint lloc al Recinte Firal.

Durant el matí, els joves podran fer les verificacions estàtiques i dinàmiques dels prototips i comprovar si els sistemes de seguretat, tracció i gir, entre d’altres, compleixen les demandes de la prova. Els equips també podran comprovar el traçat de terra i realitzar l’eslàlom.

Un total de nou equips prendran part en la sisena edició de l'ElectroCat, que tindrà lloc els dies 7 u 8 de juny. Enguany participaran per primera vegada l’Institut Andreu Nin, d’El Vendrell; i l’Institut Mollet del Vallès, de la localitat veïna. Un any més, també hi prendran part el Centre Tècnic Vallès, de Les Franqueses del Vallès; el Centre d’Estudis Roca i Monlau Estudis Professionals, de Barcelona; l’Escola Tècnica de Girona; l’Institut Castellarnau, de Sabadell; l’Institut Palau Ausit, de Ripollet, a més de l’equip amfitrió del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) de Santa Perpètua.

Potenciar el treball en equip de l’alumnat i fomentar l’activitat experimental i creativa com a element pedagògic per al coneixement tècnic dels vehicles elèctrics són dos dels objectius de l’ElectroCat que també pretén ser una plataforma per a la capacitació i promoció de personal tècnic especialitzat en vehicles de tracció elèctrica que doni cobertura a les necessitats sorgides d’un nou model de mobilitat basat en la tracció elèctrica.

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda organitza aquest certamen en el marc del programa Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible.

L’ElectroCat 2019 s’iniciarà el 7 de juny amb les diferents verificacions administratives, tècniques estàtiques, dinàmiques i ergonòmica-estètica, la presentació dels projectes per part dels equips, la consignació del vehicle i uns nous entrenaments lliures sobre el traçat.

L’endemà, 8 de juny, tindrà lloc la prova oberta a tota la ciutadania en el traçat urbà del Recinte Firal. Els equips hauran de realitzar diferents tipus de proves d’eslàlom, rampa i resistència al rodament i tandes al circuit urbà del Recinte Firal. Durant el certamen, el públic assistent també podrà gaudir d’activitats paral·leles com ara provar un simulador de moto, l’experiència de bolcat de vehicle, un scalextric gegant i proves d’equilibri amb monocicles elèctrics, i participar al sorteig d’un patinet elèctric.


Foto: El CREVE és un dels equips participants / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]