hola

L’Escola d’Adults Can Folguera ha posat en marxa aquest dimecres 15 de maig el període de preinscripcions per al curs escolar 2019-2020. La convocatòria oficial de la Generalitat s'ha establert entre els dies 18 i 25 de juny, però el centre perpetuenc ofereix assessories prèvies per facilitar el tràmit a totes les persones interessades.

La novetat del proper curs és que el centre oferirà un grup més d'anglès i es podran cursar els tres nivells en horari de matí i tarda. L'Escola d'Adults Can Folguera ha fet una aposta important en llengües estrangeres i ofereix també francès amb un grup per cada nivell, segons ha explicat el director del centre, Julio Lasobras, que ha recordat que en aprovar el tercer nivell d'idiomes al centre s'obté el certificat A2 i es pot accedir sense prova a 3r de l'Escola Oficial d'Idiomes.

Tots els ensenyaments de llengües tenen el certificat del marc europeu de llengües. l'escola d'Adults Can Folguera ofereix català i castellà per a persones nouvingudes i principiants. Dos grups de català 1 en horari de matí i tarda, Català 2 a la tarda i Castellà 1 al matí i Castellà 2 al vespre.

El centre ofereix cursos d'ensenyament bàsics. La formació instrumental, que és la formació equivalent a Primària, a dos nivells diferents 1 i 2; i el graduat en educació secundària GESO1 i GESO2 en horari de tarda vespre. Els alumnes que acaben tenen el títol oficial d'ESO.

L'Escola d'Adults Can Folguera també prepara persones amb ESO o sense ella per superar les proves d’accés a cicles formatius de grau superior.

Altra opció a estudiar a l'Escola d'Adults és informàtica a nivell usuari de quatre nivells. Dos grups de Competic inicial i altres tres de Competic 1, 2 i 3 que incorporen un títol que és equivalent al certificat ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació).

L'horari d'atenció a l'Escola d'Adults Can Folguera, situada a la Granja Soldevila, és dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 15.30 a 18 hores i els dimecres i divendres de 9.30 a 11 hores. Per demanar cita prèvia cal trucar al 93 574 05 10 fins al 25 de juny. El director del centre ha subratllat que és molt important fer la preinscripció perquè pot garantir una plaça a la matrícula definitiva que serà del 3 al 9 de setembre.

Aquest curs s'han registrat 350 matrícules a l'Escola d'Adults Can Folguera, però al centre estan disposats a assolir les 500.


Foto: Escola d'Adults / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]