hola

L’Associació Fibromiàlgia i Síndrome de la fatiga crònica AFIFAC commemora avui dijous 9 de maig a partir de les 18 hores el dia de la fibromiàlgia i altres síndromes de sensibilització central amb una jornada de suport i convivència al Centre Cívic el Vapor.

L’activitat començarà amb la proposta Somriures a càrrec de l’actriu Maria Sola que oferirà el monòleg Conchita la vecina. En acabar hi haurà l’Espai informatiu amb el director dels CAP’s de Santa Perpètua i la Florida, Eduard Carrión i la psicòloga d’AFIFAC, Yolanda López.

L’actor i monologuista perpetuenc Joan Natzari oferirà també un petit espectacle per fer somriure els assistents. La jornada finalitzarà a les 20.30 hores aproximadament amb el sorteig de regals i pica-pica. L’entitat ha mostrat el seu agraïment als comerços col·laboradors com ara el restaurant Can Perico, Irene Solà Estètica, les farmàcies Carme Relat i Josep Peya i les voluntàries del Banc del temps.

D’altra banda, es demana als assistents no dur perfums, colònies ni productes de postafaitat, a fi de protegir la salut de les amb síndromes de sensibilització central.

La presidenta d'AFIFAC, Maria Rosa Soley, ha subratllat que l'activitat d'avui serveix per commemorar el Dia Internacional de la Fibromiàlgia i altres síndromes de sensibilització central que és el 12 de maig. Soley ha destacat que es tracta d'una commemoració festiva.





0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]