hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda adquirirà una nau de més de 2.600 metres quadrats per utilitzar com a magatzem central. El preu de l’immoble és de 1.205.000 euros sense IVA.

La finca està situada al carrer de la Indústria i dona també als carrers de la Creueta i de la Verge de Montserrat. L’Ajuntament va convocar un procediment públic obert per tal que les empreses poguessin presentar les seves ofertes al qual només es va presentar l’actual propietària de la nau. La directora de l’Àrea del Territori, Teresa Mira, ha explicat que el contracte es podria signar a finals del mes d’abril i ha destacat la necessitat municipal de disposar d’un immoble d’aquestes dimensions. “A l’actualitat, tot el material dels serveis municipals està dispers en diferents equipaments municipals i ja no disposàvem de més espai, menys encara quan properament començaran les obres del Vapor”, ha explicat. Teresa Mira ha destacat que el fet de disposar d’aquest espai permetrà “optimitzar tota la gestió del material ja que fins ara està guardat i estàtic però amb el nou magatzem centralitzat podrem fer una gestió positiva i proactiva per tal que tot tingui una segona vida i utilitat”.

La directora de Territori també ha valorat la proximitat de la nau de l’edifici dels Serveis de Manteniment Municipals i el fet que l’equipament disposi d’una gran porta d’accés i molta llum natural. A més, ha destacat el gran espai diàfan de prop de 2.000 metres quadrats de pilar a pilar, fet que permet una gran maniobrabilitat interna, segons ha manifestat.


Foto: 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Fent Refugi preveu omplir aquest dissabte el parc de Pere Bufí
10 Maig 2024 10:06 - RedaccióFent Refugi preveu omplir aquest dissabte el parc de Pere Bufí

El Centre d’Esplai El Refugi organitza aquest dissabte 11 de maig una activitat que ha batejat amb [ ... ]

L'Escola Santa Perpètua organitza aquest dissabte la Festa de la Primavera
10 Maig 2024 09:56 - RedaccióL'Escola Santa Perpètua organitza aquest dissabte la Festa de la Primavera

L’AFA de l’Escola Santa Perpètua prepara per aquest dissabte 11 de maig l’edició 26 de la seva [ ... ]

Darrer dia del Mercat Solidari de la Biblioteca
10 Maig 2024 10:10 - RedaccióDarrer dia del Mercat Solidari de la Biblioteca

Aquest divendres 10 de maig finalitza el Mercat Solidari de la Biblioteca Municipal Josep Jardí. Aquesta [ ... ]