hola

ONGD SPSolidària posa en marxa la campanya per captar famílies que vulguin acollir un infant refugiat sahrauí aquest estiu. L’objectiu de l’entitat aquest 2019 sota el lema Acull un somriure és aconseguir que sis nens i nenes d’entre 10 i 12 anys puguin passar els mesos de juliol i agost a Santa Perpètua.

El projecte Vacances en pau. Catalunya amb el Sàhara fa més de vint anys que s’organitza al municipi i sempre ha comptat amb la subvenció de l’Ajuntament de Santa Perpètua que es fa càrrec del preu dels bitllets d’anada i tornada dels menors així com de la seva participació al casal o al campus poliesportiu i el menjador del mes de juliol. També els ofereix l’entrada gratuïta a les Piscines Municipals.

SPSolidària organitza visites mèdiques per als infants i activitats lúdiques per a tota la família, tramita la targeta sanitària i una assegurança de responsabilitat civil, s’encarrega del transport a l’aeroport en els dos trajectes i ofereix suport a les famílies acollidores durant els mesos de juliol i agost. Les famílies interessades a acollir un refugiat sahrauí poden posar-se en contacte amb l’ONGD SPSolidària a través del telèfon 687 188 408 o al correu info@spsolidaria.org.

L’entitat explica que fa uns anys que la situació econòmica a Catalunya dificulta trobar famílies acollidores i insisteix en els grans beneficis que suposa no només per als infants participants sinó per a les famílies perquè “és una experiència molt enriquidora per ambdues parts”. SPSolidària anima les famílies interessades a posar-se en contacte per resoldre tots els dubtes i així poder decidir si formen part d’aquesta activitat solidària amb infants que han viscut tota la vida en campaments de refugiats.


Foto: Imatge d’una de les escoles dels campaments de refugiats sahrauís / SPSolidària

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]