hola

Els misteris i secrets dels rapinyaires nocturns i les seves egagròpiles és el títol del proper taller que organitza l’Aula del parc aquest diumenge 17 de març. L’activitat de caire familiar és gratuïta i cal inscripció prèvia a l’adreça auladelparc@staperpetua.cat.

El taller començarà a les 11 del matí i constarà de dues parts. A la primera, es donaran a conèixer a través d’imatges les diferents especies de rapinyaires de Catalunya i el Vallès i s’identificaran els cants. Durant la segona part s’investigarà de què s’alimenten aquests animals i què és l’egagròpila.

D’altra banda, una trentena de persones va participar en el taller El medi ambient i les noves tecnologies: vol de drons que va organitzar l’Aula el 3 de març. Els participants van poder fer volar un micro dron a l’interior de l’aula ja que a l’exterior no està permès perquè Santa Perpètua forma part de l’àrea d’influència de l’aeroport de Sabadell i es requereix una autorització especial, segons va informar l’organització. 

L'activitat va tenir una molt bona acollida entre els participants que van conèixer els usos dels drons en el medi ambient. Amb aquesta activitat s'ha volgut combinar tecnologia i natura, segons va explicar Montse Clapers, de l'empresa Gaia Serveis, que dinamitza l'Aula del parc. Els participants van poder fer volar un micro dron a l'interior de l'aula ja que a l'exterior no està permès. Manel Fugaroles, de l'empresa Bocsidrons , va realitzar les explicacions dels diferents tipus de dron que hi ha i els seus usos en benefici del medi ambient. 

Montse Clapers, ha explicat que enguany la programació té les mateixes temàtiques però que les activitats són diferents amb novetats amb l'objectiu d'atreure noves famílies a l'Aula del parc.


Foto: Els drons van protagonitzar la darrera sessió de l'Aula del parc / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]