hola

Santa Perpètua commemorarà aquest divendres 8 de març el Dia Internacional de les Dones amb un acte institucional a la plaça de la Vila. L'activitat tindrà lloc a les dotze del migdia i consistirà en la lectura del manifest del 8 de març davant de l'edifici de l'Ajuntament que lluirà a la seva façana bandes de color lila.

La Regidoria d'Igualtat també instal·larà aquest dijous 7 de març una paradeta informativa al mercat ambulant municipal. A més, ha anunciat que durà a terme una acció reivindicativa al passeig de la Florida des de les rotondes de la Font fins a la del Miró que consistirà en la instal·lació d'unes cintes de color lila de plàstic entre els arbres d'un costat i de l'altre d'aquest vial. "Serà una mena de teranyina, com a metàfora de les dificultats que a vegades ens trobem les dones", han detallat des d'Igualtat, que han assegurat que no es farà mal als arbres del passeig.

Per la seva part, conjuntament amb la Regidoria de Joventut, s'estan instal·lant des d'ahir dilluns i fins a aquest dimecres dia 6 taules informatives als instituts del municipi."També es fan dinàmiques per desmitificar l'amor romàntic utilitzant les lletres d'algunes cançons d'actualitat plenes d'estereotips masclistes i facilitarem als i les joves qüestionaris que ens fan reflexionar sobre les nostres relacions afectives, sexuals i els rols de gènere", ha assenyalat la Regidoria d'Igualtat.

Els actes de commemoració del Dia de les Dones també inclouen una xerrada titulada Conviure amb el dolor crònic organitzada per l'Associació d'Afectats/ades de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de Santa Perpètua aquest dimarts 5 de març. L'activitat tindrà lloc a les 18.30 hores a la Biblioteca Josep Jardí.

El programa es tancarà dimarts 12 de març amb la presentació de l'audiovisual Amb ulls de dona. L'acte tindrà lloc a les vuit del vespre al Centre Cívic Can Folguera.

Una xerrada sobre els somnis i dues sobre la taxa rosa, a càrrec de Facua han estat altres activitats del programa commemoratiu d'enguany.


Foto: Commemoració del Dia Internacional de les Dones de 2018 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]