hola

Els centres escolars de Santa Perpètua ho tenen tot preparat per les portes obertes. Les escoles i instituts aprofiten aquestes jornades prèvies al període de preinscripció per donar-se a conèixer a totes les famílies interessades.


La primera de les escoles a organitzar jornada de portes obertes és el Col·legi Sagrada Família el dissabte 2 de març de 10 a 13.30 hores. Aquest centre concertat ofereix ensenyament reglat des de P3 a quart d’ESO. El cap de setmana següent, el dissabte 16 de març serà el torn de l’Escola Santa Perpètua, de Primària, que obrirà les seves portes a les famílies de 10.30 a 13.30 hores, amb xerrades a les 11.30 i a les 12.30 h. Per la seva part, l’Escola la Florida mostrarà el seu projecte educatiu el dimarts 19 de març de 17 a 19 hores amb xerrades a les 17, 17.30 i 18 hores. També de 17 a 19 hores, però el divendres 22 de març, l’Escola Els Aigüerols organitzarà la jornada de portes obertes. El dissabte 23 de març, els Instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns obriran les seves portes entre les 10 i les 13.30 hores. També el 23 de març, l’Escola Tabor, centre concertat de Primària i Secundària Obligatòria celebrarà la seva jornada de 17 a 20 hores. El dilluns 25 de març serà el torn de l’Escola Santiga, de 9.30 a 10.30 i de 16.30 a 17.30 hores. L’Escola Bernat de Mogoda clourà les jornades de portes obertes a les escoles amb dos dies, el dimecres 27 de març i el dijous 28 de març de 9.15 a 10.45 hores.

Les propostes d’aquestes jornades són diverses. Es fan xerrades, es projecten vídeos, alumnat realitza visites... Tota una jornada perquè les famílies puguin conèixer les línies pedagògiques, els serveis i les instal·lacions.

El pas de Primària a Secundària

Els centres educatius públics organitzen diferents accions per tal de preparar el pas dels alumnes de sisè a 1er de l’ESO, amb la col·laboració de l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic i la Regidoria d’Educació. Entre les accions hi ha la visita de l’alumnat de sisè de les escoles públiques als dos instituts, visites que es faran entre el 18 i el 21 de març. Les visites es realitzen en horari escolar i els tutors acompanyen els alumnes als instituts. Allà són rebuts pel professorat que els ensenyaran el centre i qüestions sobre el funcionament del centre, així com la metodologia de treball.
Els instituts també organitzen unes xerrades per als pares dels alumnes de sisè, el dia 20 de març de 2019 a les 18.30 a l’Institut Estela Ibèrica i el 21 de març a les 18.30 a l’Institut Rovira-Forns.
La Regidoria d’Educació ha indicat que dona suport a la campanya de preinscripció i que, per això, properament, totes les famílies amb fills que hagin d’iniciar P3 i 1er de la ESO rebran una carta informativa i una guia de centres educatius del municipi.


Foto: Imatge d'arxiu de portes obertes a l'Escola Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comença la cinquena edició del programa Correm junt@s d'Asperpol
21 Oct 2021 11:37 - RedaccióComença la cinquena edició del programa Correm junt@s d'Asperpol

L’ONGD associació cultural i esportiva perpetuenca de policies ASPERPOL va començar ahir una nova [ ... ]

L'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària
21 Oct 2021 11:29 - RedaccióL'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària

L'Hospital de Mollet ha ampliat les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària [ ... ]

La Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
18 Oct 2021 09:04 - RedaccióLa Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua ha anunciat una nova campanya de control i sanció a les persones [ ... ]