hola

L’Associació el Mercat de Santa va vendre 600 tapes en el decurs de les dues hores que va estipular per a la celebració el dissabte 8 de juny del Vermut Musical. L’activitat, coincidint amb la Fira Antic, va consistir en una festa de 12 h a 14 h en què tothom, per dos euros, podia degustar una tapa elaborada amb productes de les parades del Mercat Municipal. Cadascuna va preparar dues tapes i el bar del Mercat i la Bodega Folguera s'encarregaven de les begudes.
El Vermut Musical va comptar amb actuacions en directe de la Companyia de Dansa Contemporània de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) i una sessió de la DJ l’X. L'activitat comercial al Mercat Municipal no es va aturar i aquesta compatibilitat era una de les qüestions a valorar per l'entitat.

El president de l'Associació El Mercat de Santa, Octavi Quero, ha qualificat l'activitat d'una festa divertida en la qual moltes persones van passar per al Mercat Municipal amb ganes de viure les activitats que s'oferien i fins i tot, algunes van ajudar a recollir.

Quero ha informat que es van servir 600 tapes que van "volar". El president del Mercat de Santa ha destacat que el mateix dissabte es van vendre alguns tiquets ja que moltes persones van improvisar la seva assistència, cosa que va fer que les tapes es servissin molt ràpidament i es quedessin curtes, però que era necessari controlar l'aforament.

Comparant la Nit de tapes amb el Vermut Musical, Octavi Quero comenta que falta reunir-se i fer balanç, però ha apuntat que aquesta fórmula és "menys exigent, més econòmica i poden col·laborar totes les parades".

Dissabte el Mercat de Santa va comptar amb ajudants pels passadissos de l'equipament per poder recollir tiquets i donar tapes per facilitar que els paradistes poguessin continuar amb les vendes dels seus productes, com ha agraït Quero.


Foto: L'activitat es va celebrar al Mercat Municipal / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]