hola

La Policia Local de Santa Perpètua ha interposat una trentena de denúncies durant la campanya de controls dels vehicles de mobilitat personal (VMP) que s’ha dut a terme del 20 al 26 de maig. Els agents van situar controls en diferents punts de la ciutat per incidir en aquells conductors de VMP que l’utilitzen per motius laborals i particulars.

En total s’han hagut de fer 29 denúncies per infraccions a la normativa. La majoria de les sancions (23) han estat per no fer ús del casc de protecció, obligatori per conductors de patinets elèctrics i bicicletes, tal i com ha informat el regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Garcia.

Altres cinc denúncies han estat per alteracions en les condicions de seguretat tals com no respectar la senyalització del carrers o circular a més velocitat de la permesa (que és de 25 km/h) i una s’ha posat a un menor que circulava amb patinet elèctric. Garcia recorda que l’edat mínima per fer-ho és setze anys.

Per últim, la Policia Local ha intervingut dos patinets que no reunien les condicions necessàries i es podien considerar vehicles il·legals.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Garcia, ha subratllat que els VMP són noves formen de mobilitat que han vingut per quedar-se i que es treballa per garantir la seguretat de tots tipus de conductors i de vianants.

Sergi Garcia ha recordat que un patinet elèctric és un vehicle de mobilitat personal i no pas una joguina i que això s'ha de tenir molt en compte en el moment d'adquirir-lo coneixent tota la normativa que els acompanya.


Foto: La Policia Local va realitzar la campanya recentment / Policia Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]