hola

El Projecte d’Impuls de la Transició Energètica a la Llar ha fet possible informar fins a 412 comunitats de propietaris de Santa Perpètua, 174 amb contacte directe, sobre el deure de conservació i els beneficis de rehabilitar energèticament els habitatges. També s’han realitzat tretze reunions amb administradors de finques per tal que puguessin informar a les comunitats sobre aquest projecte que fomenta la rehabilitació energètica dels habitatges i ajuda les comunitats a posar al dia la documentació que necessiten pel seu edifici gràcies al fons europeus Next Generation, segons ha destacat el regidor d’Habitatge, Sergi Hernández. El Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha ofert suport a propietaris i a comunitats per accedir a les ajudes per a la rehabilitació energètica dels edificis.

El Consell Comarcal ha atès 305 consultes mitjançant cites prèvies, trucades telefòniques i correus informatius del veïnatge de Santa Perpètua i complementàriament, des de l’Oficina de Rehabilitació comarcal s’han atès 25 consultes més. També s’ha realitzat una jornada informativa, quatre punts itinerants informatius i es va impulsar que el municipi acollís l’exposició Rehabilitem de la Diputació de Barcelona. L’organisme provincial també ha informat que durant aquest projecte s’han presentat 14 expedients dels diferents programes.

Hernández ha mostrat la seva satisfacció per aquestes dades que “ha superat amb escreix les previsions” i demostra l’interès de la ciutadania. L’edil ha recordat el desplegament de recursos i subvencions de l’Ajuntament i d’altres administracions en polítiques d’habitatge i afegeix que la valoració del programa “és bona per preparar Santa Perpètua per a una política de rehabilitació que aquest mandat continuarà desenvolupant-se”. El Projecte d’Impuls de la Transició Energètica a la Llar va finalitzar el 31 de març però encara les comunitats i propietaris poden demanar aquests ajuts dels Next Generation fins al 30 de juny.

Foto: Imatge d'un Punt informatiu del Consell Comarcal al parc dels Països Catalans / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Alumnat d’ESO celebrarà la Mostra d’Experiències d’Aprenentatge servei
16 Maig 2024 11:20 - RedaccióAlumnat d’ESO celebrarà la Mostra d’Experiències d’Aprenentatge servei

Aquest divendres 17 de maig al matí tindrà lloc la Mostra d’Experiències d’Aprenentatge Servei [ ... ]

L’INS Estela Ibèrica, premiat a l’FG Challenge
16 Maig 2024 10:00 - RedaccióL’INS Estela Ibèrica, premiat a l’FG Challenge

L’alumnat de diferents Cicles Formatius de grau superior dels INS Carles Vallbona, INS Marina, INS [ ... ]

Distiller recull 210 quilos de residus en la riera de Caldes en el marc de la la campanya Let's Clean Up Europe!
15 Maig 2024 12:19 - RedaccióDistiller recull 210 quilos de residus en la riera de Caldes en el marc de la la campanya Let's Clean Up Europe!

L'empresa Distiller va recollir 210 quilos de residus procedents de la riera de Caldes en el marc de [ ... ]