hola

A partir d'avui i fins al 19 d’abril s’obren les inscripcions per participar a l’Estiu SPM, l’oferta de Casals d’estiu, Campus esportiu i Campus de Hip-Hop que organitza l’Ajuntament.

En el cas del Casal, el tràmit es podrà fer a staperpetua.cat o per telèfon al Punt Jove de dimarts a dijous de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Per als campus, la inscripció es pot fer també al web municipal o presencial, al Pavelló d’Esports de dilluns a divendres de 9 a 18 h.

El Casal d’estiu i el Campus Esportiu tindran lloc entre el 25 de juny i el 26 de juliol. Les escoles La Florida i Bernat de Mogoda acolliran el Casal d'estiu mentre que els Campus esportiu i de hip-hop es desenvoluparan al Complex esportiu municipal i als seus voltants i al Centre Cívic Can Taió.

Les famílies que vulguin accedir a les beques de menjador hauran de demanar-ho prèvia sol·licitud entre el 2 i el 26 d’abril de manera presencial a l’OAC, de 9 a 14 h i amb cita prèvia i online. La Tarifació social s’haurà de demanar del 2 al 19 d’abril a la seu electrònica o presencialment per al campus al Pavelló d’Esports de 9 a 18 hores i per al Casal d’estiu, al Punt Jove de dimarts a dijous de 10 a 13 h i de 16 a 19 h.

El Casal d’estiu s’adreça a infants que durant el curs 2023-24 facin els cursos des d’I3 fins a 6è de Primària. Els Campus esportiu i de Hip-Hop s’adrecen a infants i joves que tenen entre 8 i 18 anys.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]