hola

Un centenar de persones han participat en els actes de celebració del setè aniversari del Casal Popular Pit Roig que es van desenvolupar divendres i dissabte. Les activitats del dia 17 es van fer a la seu de l'entitat situada al carrer d'Enric Granados, 21, mentre que les del dia 18 es van fer a la plaça del 8 de març.

La comissió gestora del Casal Popular Pit Roig està satisfeta amb la resposta que ha tingut aquest programa festiu que celebrava els set anys de local de l'entitat, tot i que la seva activitat té més anys ja que al principi l'objectiu era aconseguir una seu on poder desenvolupar la seva activitat i per oferir-la a ciutadania i altres entitats perquè organitzin les seves. Després d'aquests anys, el Casal popular està més que consolidat i cada vegada s'apropen més persones, segons expliquen des de l'entitat.

El portaveu del Casal Popular Pit Roig, Guillermo Almansa, es mostrava dissabte molt satisfet amb la resposta de les sòcies a les activitats programades per les quals havien passat un centenar de persones.

El Casal Popular Pit Roig programa activitats els divendres a la tarda i els diumenges al migdia, però també es fan actes diversos al llarg de la setmana segons les inquietuds de les sòcies o a demanda d'altres col·lectius es cedeix l'espai. Almansa apunta que demà dimarts a les 19.30 tindrà lloc una xerrada de Georgina Monge sobre Noves realitats entorn la violència masclista programada amb el Comitè feminista de Santa Perpètua.

De cara al desembre, una de les activitats que ja s'estan convertint en tradicionals al Casal Popular és la celebració del Quinto de Nadal que tindrà lloc els dies 26 i 30 de desembre. Guillermo Almansa apunta que aquest any hi haurà més hores de Quinto.


Foto: La plaça del 8 de març va acollir el dinar popular / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]