hola

 

El Consell infantil Municipal (CIM) i el Consell Adolescent Municipal (CAM) de Santa Perpètua de Mogoda han iniciat les seves sessions per treballar al voltant de les temàtiques addicions a les drogues, el Consell d’adolescents; i els estereotips, el Consell d’infants.

El Consell adolescent municipal (CAM) es va reunir el 18 d’octubre a la Promotora amb l’objectiu de trobar el tema central que es treballaria durant tot el curs a partir de problemàtiques que troben les membres del Consell que pateixen les persones joves de Santa Perpètua. El tema escollit va ser les addiccions a les drogues, perquè “és un problema en augment en la nostra societat i des de la prevenció es poden evitar molts casos de drogodependència”, explica un dels dinamitzadors del Consell, Xavier Rodríguez. La primera sessió també va servir per conèixer les membres del Consell per tal de crear un bon clima de treball. A part, hi van participar Jara Egea i Jordi Gómez, membres del CNIAC (Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya), que van explicar la seva experiència i van convidar als membres del CAM al Congrés que es farà el 18 de novembre i a presentar-se voluntaris per a la renovació de càrrecs.

Per la seva part, la primera sessió del Consell Infantil Municipal va tenir lloc el 25 d’octubre al Casal Cívic, on els representants de les escoles del municipi van haver de triar la temàtica d’enguany. Segons ha explicat un dels dinamitzadors del CIM, Marc Casamiquela, a partir del diàleg, els membres del CIM van arribar a un consens i van triar els estereotips com a temàtica del Consell aquest curs escolar. Durant la trobada es van realitzar diverses dinàmiques de coneixença i conversa.


Foto: Trobada del Consell d'Adolescents / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]