hola

 

El Consell infantil Municipal (CIM) i el Consell Adolescent Municipal (CAM) de Santa Perpètua de Mogoda han iniciat les seves sessions per treballar al voltant de les temàtiques addicions a les drogues, el Consell d’adolescents; i els estereotips, el Consell d’infants.

El Consell adolescent municipal (CAM) es va reunir el 18 d’octubre a la Promotora amb l’objectiu de trobar el tema central que es treballaria durant tot el curs a partir de problemàtiques que troben les membres del Consell que pateixen les persones joves de Santa Perpètua. El tema escollit va ser les addiccions a les drogues, perquè “és un problema en augment en la nostra societat i des de la prevenció es poden evitar molts casos de drogodependència”, explica un dels dinamitzadors del Consell, Xavier Rodríguez. La primera sessió també va servir per conèixer les membres del Consell per tal de crear un bon clima de treball. A part, hi van participar Jara Egea i Jordi Gómez, membres del CNIAC (Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya), que van explicar la seva experiència i van convidar als membres del CAM al Congrés que es farà el 18 de novembre i a presentar-se voluntaris per a la renovació de càrrecs.

Per la seva part, la primera sessió del Consell Infantil Municipal va tenir lloc el 25 d’octubre al Casal Cívic, on els representants de les escoles del municipi van haver de triar la temàtica d’enguany. Segons ha explicat un dels dinamitzadors del CIM, Marc Casamiquela, a partir del diàleg, els membres del CIM van arribar a un consens i van triar els estereotips com a temàtica del Consell aquest curs escolar. Durant la trobada es van realitzar diverses dinàmiques de coneixença i conversa.


Foto: Trobada del Consell d'Adolescents / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera
30 Maig 2024 09:58 - RedaccióProposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera

La Direcció General d’Infraestructures del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya [ ... ]

Una alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar
30 Maig 2024 10:04 - RedaccióUna alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar

L'alumna de l'Escola Barcanova Angelica Pérez Ortega ha guanyat un dels premis de la 43a edició del [ ... ]

L'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas
28 Maig 2024 15:06 - RedaccióL'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat aquest dijous 30 de maig un minut de silenci per [ ... ]