hola

Asperpol ONGD organitza una temporada més i ja van set, el programa Correm Junts. Aquesta activitat consisteix en entrenaments d’atletisme que es fan els divendres de 17.30 a 19 h al parc Central.

Un total de quaranta participants d'entre vuit i divuit anys formen part d'aquest programa que havia exhaurit places tres setmanes abans de l'inici dels entrenaments. Els grups es dividiran per edats, un grup de vuit a onze anys i un altre de dotze a setze. Precisament, el grup de joves la temporada passada demandava més activitats i sortides i Asperpol ONGD està buscant activitats relacionades amb l'oci al municipi on puguin participar.

L'entitat ha agraït la participació de dues persones voluntàries que acompanyaran als grups de manera regular i a l'alumnat que a través del servei comunitari del PEC donen suport de deu hores als entrenaments.

Des de l'inici del projecte, la persona que organitza els entrenaments és el triatleta Carlos Castellano, que participa de forma altruista. Castellano s'ha mostrat molt content amb l'inici de la setena temporada dek Correm Junts que ha exhaurit les places disponibles.

Asperpol ONGD està fent els tràmits per tenir legalment la seva secció juvenil per poder ampliar el ventall d'activitats que demandaven els joves i ja treballen en activitats d'oci alternatiu i altres sortides a més dels entrenaments d'atletisme, segons ha avançat Carlos Castellano.

L'ONGD local ha agraït la tasca que fa l'alumnat de 3r d'ESO que escull el Servei Comunitari vinculat a aquest projecte per dedicar les 10 hores a la comunitat. Carlos Castellano ha destacat que aquest any compten amb dues persones voluntàries de manera regular que possibilitaran fer dos grups d'edat diferent amb més activitats.


Foto: Els entrenaments es realitzen els divendres al parc Central / Asperpol

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]