hola

La instal·lació dels llums de Nadal a Santa Perpètua ja ha començat. Segons ha explicat la Regidoria de Promoció local, el projecte lumínic per Nadal al municipi segueix la mateixa dinàmica que l’any passat quan ja es va plantejar “una ampliació i reformulació del disseny dels llums de Nadal al municipi”.

Els llums de Nadal a Santa Perpètua són elements de lloguer i altres de propietat municipal. El lloguer, segons destaca la Regidoria, permet que els llums cada any puguin variar i incorporar elements més nous. El que sí tenen tots en comú és que són tecnologia led i de baix consum.

Una novetat que s’ha inclòs aquest any al projecte lumínic és l’ampliació de l’enllumenat a algun tram de l’avinguda de mossèn Jacint Verdaguer i de Pau Claris. A més, a algun carrer on ja hi havia llums es canviarà la tipologia d’il·luminació. Enguany, segons ha avançat la Regidoria, es mantindrà un objecte lumínic sorpresa al centre de la plaça de la Vila i la façana estarà il·luminada. L’any passat una gran bola de Nadal va presidir la plaça de la Vila amb molt bona acollida ciutadana.

La regidora de Promoció Local, Jésica Jiménez, ha explicat també que la tendència serà anar eliminant els llums en propietat a mida que quedin obsolets o s’espatllin per tal d’aconseguir que l’enllumenat sigui 100% de lloguer i es pugui optar cada any a dissenys diferents.

L’encesa dels llums de Nadal de la plaça de la Vila es farà el 2 de desembre, en el marc de la Fira de Nadal i anirà acompanyada d’un espectacle. L’obertura de tot l’enllumenat es farà al llarg de la setmana del 4 de desembre.


Foto: Llums de Nadal al passeig de la Florida al 2022 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]