hola

 

La programació de SPM en família continua avui 8 de novembre amb la xerrada de Primers auxilis amb nadons i infants per saber com prevenir els accidents domèstics dels infants, què fer si apareixen símptomes de malaltia o com reaccionar davant d’un accident. La sessió anirà a càrrec de Julia Gonzalo Ortega, llevadora de l’equip ASSIR i instructora de reanimació cardiopulmonar.

SPM en família és una programació municipal elaborada pel Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) i el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) amb la col·laboració d'Espiral Catalunya, Mamalleta'm i Leminú Marandé. Les activitats estan pensades per ampliar els coneixements sobre l’educació, gaudir de la criança dels infants i millorar les relacions familiars. Les propostes estan obertes a tota la ciutadania, són gratuïtes i tindran lloc a l’edifici de serveis educatius.

Totes les activitats tindran lloc a l'Edifici de Serveis Educatius (carrer de García Nieto, 1). La proposta tindrà lloc a les 18 hores i les inscripcions estan obertes al web municipal.

La regidora d'Educació i d'Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha indicat que uns dels objectius de la programació és resoldre dubtes de les famílies en aquestes xerrades programades que tracten un ampli ventalls de temàtiques.

El programa SPM en família va començar el 26 d'octubre i les famílies participants han destacat que aquesta programació és molt necessària i és un gran recurs per a les famílies. 

Aquest dissabte 11 de novembre, s'oferirà un taller pràctic: Comunicar-nos en la família. Comunicació assertiva i no violenta amb Franzina Balagué Bellido, logopeda experta en comunicació no violenta.

Una de les novetats de l’SPM en família és la creació d’un grup de famílies per compartir experiències, adquirir eines per cuidar-se i educar els fills i filles passant una bona estona i posant humor a la criança. La primera trobada es va desenvolupar el 2 de novembre i la segona està prevista per al 16 de novembre. Serà de 17.30 a 19 h al SOAF.


Foto: Primera xerrada del cicle SPM en família / L'Informatiu

.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera
30 Maig 2024 09:58 - RedaccióProposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera

La Direcció General d’Infraestructures del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya [ ... ]

Una alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar
30 Maig 2024 10:04 - RedaccióUna alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar

L'alumna de l'Escola Barcanova Angelica Pérez Ortega ha guanyat un dels premis de la 43a edició del [ ... ]

L'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas
28 Maig 2024 15:06 - RedaccióL'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat aquest dijous 30 de maig un minut de silenci per [ ... ]