hola

Les entitats, associacions, establiments comercials o artesans autònoms que vulguin muntar una parada durant la Fira de Nadal ja es poden inscriure de manera telemàtica emplenant un formulari que es troba al web municipal. El període d’inscripcions està obert fins al 24 de novembre.

Les entitats, associacions, establiments comercials o artesans autònoms que vulguin muntar una parada durant la Fira de Nadal ja es poden inscriure de manera telemàtica emplenant aquest formulari. El període d’inscripcions està obert fins al 24 de novembre.

La Fira de Nadal se celebrarà el dissabte 2 de desembre en horari de 10 a 19 h a la plaça de la Vila i a la Rambla, on a més, hi haurà activitats diverses relacionades amb el Nadal. Els productes que es posin a la venda han de ser els propis d'aquestes festes.

Si hi ha qualsevol dubte, les entitats es poden posar en contacte a través del telèfon 93 574 37 21 o el correu suportassociatiu@staperpetua.cat i els comerços i autònoms locals a través del 93 544 61 63 o el mail comerc@staperpetua.cat.

L’Ajuntament informa als comerciants i entitats interessades a participar a la Fira de Nadal que s’assignarà l’espai en el mateix moment de muntar les parades, que hauran d’estar obertes a partir de les 10 i fins les 19 hores. Per tal de facilitar l’arribada de forma esglaonada, l’horari de muntatge serà entre les 8 i les 10 hores. L’organització també disposarà de quadres elèctrics distribuïts al llarg de la Fira i per poder connectar-se cal portar allargadors propis de com a mínim de 15 o 20 metres. S’aconsella portar llums de baix consum i evitar aparells de gran consum elèctric.


Foto: Imatge de la Fira de Nadal de 2022 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]