hola

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa s'ha interessat per les polítiques públiques de Gent Gran que desenvolupa l'Ajuntament de Santa Perpètua. Una delegació d'aquest consell es va reunir divendres 20 d'octubre amb la regidora de gent Gran de Santa Perpètua, Ana Bajo, que ha manifestat que l'Ajuntament impulsa polítiques "des de tots els àmbits no només assistencials ja que ens agrada anar més enllà" i destaca l'organització de la programació de la Setmana de la Gent Gran i de les activitats que organitzen les pròpies entitats de manera independent. A més, també ha destacat l'amplia oferta d'activitats de la Xarxa de Centres Cívics "adreçades a tothom, també a les persones grans".

La regidora ha comentat que s'han emplaçat a una nova reunió perquè "els representants del consell s'han donat compte que Santa Perpètua fa moltes coses"

La trobada entre l'Ajuntament i el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa es va celebrar al Centre Cívic de la Rambla. Aquest consell és un òrgan de participació i consulta del Consell Comarcal de la Garrotxa format per les associacions de gent gran de la comarca amb l’objectiu de coordinar actuacions i iniciatives conjuntes sobre gent gran que es realitzin a la comarca per tal de millorar el benestar i la qualitat de vida d’aquest col·lectiu.


Foto: Un moment de la trobada al Centre Cívic La Rambla / Reg Gent Gran

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera
30 Maig 2024 09:58 - RedaccióProposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera

La Direcció General d’Infraestructures del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya [ ... ]

Una alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar
30 Maig 2024 10:04 - RedaccióUna alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar

L'alumna de l'Escola Barcanova Angelica Pérez Ortega ha guanyat un dels premis de la 43a edició del [ ... ]

L'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas
28 Maig 2024 15:06 - RedaccióL'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat aquest dijous 30 de maig un minut de silenci per [ ... ]