hola

Aquest 21 d’octubre comença la nova temporada a CAM Bernades amb la festa CAMback però n’hi hauran moltes altres, com la CAMstanyada, el dimarts 31 o la CAMpiquipugui, el 25 de novembre. La programació al CAM fa anys que està dissenyada per joves que voluntàriament treballen regularment en el disseny de les activitats i la gestió de l’equipament, en col·laboració amb la Regidoria de Joventut.

A partir de la mitjanit d'aquest dissabte CAMBack obre les portes amb una proposta que inclourà les actuacions de Montflorit, un grup d’indie rock en català de Cerdanyola; DJ Rule i Tekmosby.La proposta és per a majors de 18 anys (es demanarà DNI físic) i l’entrada és gratuïta.

L’objectiu és oferir música en viu i oci alternatiu no consumista. Actualment la comissió està formada per una vintena de joves que de forma voluntària programen i dinamitzen les nits de CAM Bernades. L’inici de temporada per la CAMissió va començar el passat 16 i 17 de setembre, quan van realitzar la primera de les trobades per generar debats i dinàmiques o revisar el funcionament intern de la comissió, entre d’altres. La CAMissió treballa per apropar més el CAM al jovent del municipi i la comarca i per aquesta temporada oferiran “una àmplia oferta musical en viu, sense oblidar els i les DJs residents, tocant diferents gèneres i oferint una bona festa des d’una òptica d’oci no consumista i alternatiu”, segons han avançat.

La Regidoria de Joventut aporta el pressupost necessari per la contractació de la regidoria de sala, el so i el servei d’accés i seguretat. Aquesta és una de les apostes més importants de la Regidoria de Joventut pel que fa al treball col·laboratiu amb el jovent.


Foto: Comissió de joves implicats en el disseny de la programació / CAMissió

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]