hola

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) i l’Oficina Local d’Habitatge (OHL) s’ubicaran al Mercat Municipal, situat al número 7 de l’avinguda de Santiga, en un espai actualment en desús i que abans ocupava el supermerat Dia. El regidor de Govern Obert, Transparència, Atenció Ciutadana i Consum, Marçal Solà, ha explicat que, si es compleixen les previsions, aquest equipament podria estar operatiu al maig de 2024. L’Ajuntament ha aprovat inicialment el projecte bàsic i d’execució d’aquest projecte, amb un pressupost de 533.183,93 (IVA inclòs). Per fer front a aquesta despesa, el Ple Municipal del mes de setembre va aprovar una modificació de crèdit per executar aquest projecte.

El trasllat de l’OAC i de l’OHL al Mercat Municipal “permetrà disposar d’un espai òptim i oferir una atenció ciutadana de qualitat”, segons ha expressat el regidor Solà que recorda que “aquest nou espai permet cobrir les recomanacions de la Diputació de Barcelona” que va realitzar un estudi que evidenciava la manca d’espai a les actuals dependències de l’OAC situades al número 6 de la plaça de la Vila. Aquesta oficina té una superfície de poc més de 100 metres quadrats. L’edil ha informat que l’OAC, que ha compartit dependències amb altres serveis municipals, s’ubica en aquest espai des de fa 12 anys i que ara disposarà d’una superfície d’uns 300 metres quadrats. Solà ha informat que quan va marxar el supermercat del Mercat Municipal van optar per estudiar el trasllat a aquest espai i considera que pot dinamitzar el Mercat.

La meitat de la planta baixa del Mercat Municipal, actualment sense ús, és l’espai que s’adequarà per la implantació de les noves OAC, OMIC i OLH municipals. L’espai consta de 417,36 metres quadrats i les noves dependències ocuparan una superfície útil de 379,65 metres quadrats.

Els espais interiors es distribuiran en una zona de vestíbul-recepció i sala d’espera, que funcionaran de forma general per a les tres oficines. A continuació, hi haurà les sales principals destinades a oficina, els d’atenció a la ciutadania, al consumidor i la d’habitatge. Cadascun d’aquests serveis disposarà d’un espai tancat de despatx de la person a responsable. Per altra banda, a la zona d’accés, s’hi distribueixen dos despatxos d’atenció de caire delicat, com a espais de primera atenció urgent. Per últim es genera una zona compartida entre les dues oficines, en la qual hi haurà els serveis interns de totes elles. A la zona d’OLH hi haurà a més a més una sala per a reunions, i un espai plurifuncional. L’accés principal serà des del vestíbul principal, a la zona d’Oficina d’Atenció Ciutadana. A més s’adaptarà la rampa existent a l’avinguda de Santiga.


Fotot: L'OAC i l'OMIC estan situades actualment en la plaça de la Vila 6, davant l'Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]