hola

Santa Perpètua ha estat present a la trobada de la Red Estatal de Ciudades Educadores que s'ha desenvolupar a Gijón. Les responsables municipals miraran de poder adaptar algunes de les idees recollides en aquesta trobada espanyola.

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha participat a la trobada de la Red Estatal de Ciudades Educadores (RECE) com a membre de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores. Sota el lema Ciutats educadores: ciutats que cuiden i acullen, més de 200 representants de les 80 ciutats membre de la xarxa van compartir experiències a Gijón del 4 al 6 d'octubre. El Consistori perpetuenc va estar representat per la regidora d'Educació, Ana Bajo, i la cap d'Educació, Maria del Mar Salvador.

Al llarg de tres dies, s'han anat exposant diferents experiències d'àmbits diferents per tal de donar-les a conèixer i que puguin servir a la resta per emmirallar-se o agafar idees per poder desenvolupar a més localitats. Des de diferents municipis s'han exposats experiències educatives fora dels centres escolars que treballen aspectes com el respecte, els valors d'igualtat i equitat o la cultura de l'odi, entre d'altres.

La regidora d'Educació, Ana Bajo, ha explicat que la premissa serà "intentar recuperar espais educatius per a la ciutadania" perquè hi ha molts espais educatius dins de les ciutats.


Foto: La regidora i la tècnica d'Educació de Santa Perpètua van participar a la trobada / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera
30 Maig 2024 09:58 - RedaccióProposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera

La Direcció General d’Infraestructures del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya [ ... ]

Una alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar
30 Maig 2024 10:04 - RedaccióUna alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar

L'alumna de l'Escola Barcanova Angelica Pérez Ortega ha guanyat un dels premis de la 43a edició del [ ... ]

L'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas
28 Maig 2024 15:06 - RedaccióL'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat aquest dijous 30 de maig un minut de silenci per [ ... ]