hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert una consulta ciutadana en el procés de redacció d’una nova Ordenança municipal reguladora de les autoritzacions de terrasses de bar i d’altres ocupacions a la via pública associades a l’ús comercial. La ciutadania pot participar fins al 27 d’octubre emplenant el qüestionari que trobarà al portal de participació ciutadana del web municipal.

El regidor de Mobilitat, Transport i Via Pública, Albert Bonàs, ha detallat que aquesta norma ha de regular les autoritzacions, el procediment d’atorgament i l’ús de l’espai públic de les terrasses de restauració i el mobiliari auxiliar. Bonàs ha afegit que l’Ordenança determinarà les ubicacions i superfícies a ubicar, les característiques tècniques i estètiques dels elements, els horaris i el règim règim disciplinari i sancionador en cas d’incompliment. El regidor ha animat a la ciutadania a participar en aquest procés, per tal que tothom pugui donar la seva opinió i fer els suggeriments que consideri en un tema que implica els establiments de restauració i l’ocupació de la via pública, però també que té una important repercussió en la convivència ciutadana.

El document consta d’una vintena de preguntes breus, la majoria tipus test, per tal que la ciutadania pugui donar la seva opinió sobre aspectes com l’oferta de ter­rasses, la qualitat de les mateixes, els horaris, els espais d’ocupació, els elements i l’ocupació de la via pública. La consulta també aborda preguntes com la instal·lació d’equipaments de venda i degustació de naturalesa mòbil i modular i la transparència en els processos d’autorització.
L’enquesta es tanca amb dues preguntes lliures relatives a què es troba a faltar a les terrasses de bars i restaurants i per exposar i afegir aquells aspectes que la persona que participa consideri que no s’ha detallat durant la resta del qüestionari.


Foto: Es redactarà una nova ordenança sobre les terrasses de bar / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]