hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha volgut reconèixer la tasca de les persones que col·laboren a Ràdio Santa Perpètua, tant les que tenen un programa propi com aquelles que tenen el seu temps dins d'un dels magazins de l'emissora municipal. Una dotzena de programes de Ràdio Santa Perpètua estan elaborats per col·laboradores, però el gruix de persones que passen per als micròfons de l'emissora de manera compromesa i habitual puja a la setantena.

El 4 d'octubre, a la Sala de Plens, l'Ajuntament de Santa Perpètua va organitzar una trobada oficial de les persones col·laboradores amb la regidora de Comunicació, Tamar Zamora, en la qual les persones que van poder assistit van explicar qui són, què els ha portat fins a Ràdio Santa Perpètua i què els aporta. Tamar Zamora ha agrait “la tasca altruista que fan totes aquestes persones amb programes variats, temàtiques diverses i d’una qualitat envejable per qualsevol emissora” . La regidora de Comunicació ha explicat que en la trobada es va transmetre "la il·lusió que tenen per comunicar, per explicar històries i per fer que Santa Perpètua tingui la riquesa comunicativa que té".

Ràdio Santa Perpètua compta aquesta temporada amb una setantena de persones col·laboradores i una dotzena de programes que s'emeten gràcies a algunes d'elles.


Foto: L'acte de reconeixement es va realitzar a la Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera
30 Maig 2024 09:58 - RedaccióProposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera

La Direcció General d’Infraestructures del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya [ ... ]

Una alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar
30 Maig 2024 10:04 - RedaccióUna alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar

L'alumna de l'Escola Barcanova Angelica Pérez Ortega ha guanyat un dels premis de la 43a edició del [ ... ]

L'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas
28 Maig 2024 15:06 - RedaccióL'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat aquest dijous 30 de maig un minut de silenci per [ ... ]