hola

Una delegació municipal, encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua,Isabel Garcia, ha visitat la finalització de les obres de reforç estructural i canvi de coberta de fibrociment de la nau municipal del carrer de la Indústria, al barri de la Creueta.El projecte ha inclòs també la habilitació d'un espai com a magatzem del Museu amb mesures de protecció del foc i sistema de climatització, ventilació i humidificació. L'actuació ha suposat una inversió de més de 400.000 euros. A més l'Ajuntament de Santa Perpètua ha licitat el projecte d'implantació d'una instal·lació fotovoltaica a la coberta d'aquesta nau municipal on s'instal·laran 224 mòduls fotovoltaics. L'actuació compta amb un pressupost de 119.652,70 euros i una durada de les obres de dos mesos. La Diputació de Barcelona va concedir una subvenció de més de 400.000 euros per a aquest projecte i el de reforç estructural i canvi de coberta de fibrociment, actuació que va finalitzar al mes d'agost. La nova actuació forma part del pla d’instal·lacions fotovoltaiques i permetrà continuar amb la creació de comunitats energètiques.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha destacat "la necessitat" de disposar d'un magatzem d'aquestes característiques i ha valorat les obres que s'han fet a la coberta que ara permet el pas de la llum solar i l'estalvi d'energia elèctrica durant el dia.

D'altra banda, les obres que acaben de finalitzar en aquesta nau, també han permès la creació d'un espai destinat a magatzem del nou Museu del Treball i la Industria Viva. Aquestes dependències disposen de mesures per a protecció del foc i un sistema de climatització, ventilació i humidificació dels espais de magatzem i de treball del Museu.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha destacat també la necessitat del museu de disposar d'un magatzem "amb totes les condicions" i ha anunciat que properament s'executaran les obres d'instal·lació de les plaques fotovoltaiques.La Diputació de Barcelona va concedir una subvenció de 408.579,28 euros per a aquest projecte i el de reforç estructural i canvi de coberta de fibrociment. La nova actuació forma part del pla d’instal·lacions fotovoltaiques i permetrà continuar amb la creació de comunitats energètiques.

 Foto: La delegació municipal acompayana de tècnics, durant la visita / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera
30 Maig 2024 09:58 - RedaccióProposta de millora de la mobilitat en la rotonda de Can Sirera

La Direcció General d’Infraestructures del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya [ ... ]

Una alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar
30 Maig 2024 10:04 - RedaccióUna alumna de l'Escola Barcanova guardonada en els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar

L'alumna de l'Escola Barcanova Angelica Pérez Ortega ha guanyat un dels premis de la 43a edició del [ ... ]

L'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas
28 Maig 2024 15:06 - RedaccióL'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat aquest dijous 30 de maig un minut de silenci per [ ... ]