hola

Ràdio Santa Perpètua ha inaugurat avui 18 de setembre la temporada que continua amb l'eslògan La Ràdio que parla de tu. La graella donarà continuïtat als programes de la temporada anterior i hi ha dues novetats de programes de col·laboradors.

Els programes de capçalera de l'emissora municipal continuen sent el magazín Fem matí, dirigit per l'Andrés Aracil, que s'emetrà de dilluns a divendres de 10 a 13 h, i el Jo mai mai, amb la Gemma Abasolo al capdavant, que s'emetrà cada dia de 16 a 18 h.

Els espais informatius continuen l'aposta endegada la temporada anterior i oferiran l'edició Matí de 9 a 10 h i la del Migdia a les 13h (es repeteix a les 19 h i a les 22 h) així com els butlletins de les 12 h, 15 h i 17 h i un resum informatiu durant el cap de setmana. Dins de l'Informatiu Matí cada segon divendres de mes s'inclou Línia directa amb l'alcaldessa. El primer d'aquesta temporada va ser divendres 8 de setembre.

Cal recordar que tota la informació esportiva es concentrarà els dilluns a les 19.30 h a La Veu de l'Esport, un espai conduït per Juanjo Cintas.

Aquesta temporada l'emissora municipal con tinua la idea endegada l'anterior de concentrar tots els programes de col·laboradors a partir de les 18 h. Segons el dia podrem escoltar Plus d'elegància, amb Rosa Maria Ortega, La llanterna màgica, de Jordi Tarradas, EGB FM amb Valen del Olmo, El Bagul clàssic amb Núria Torondel i Reunió d'Escala amb Rosa Vidal.

En la franja de 20 a 21 h, es podrà sintonitzar de dimarts a divendres, Electrònica Perpètua, amb Javi Sánchez, Vickingo Rock amb Iván lorente, La Tertúlia de la Ràdio i Kalet Mix amb Raúl González. Aquesta és una de les novetats d'aquesta temporada, tot i que el Raúl és un col·laborador habitual de l'emissora.

I a les 21 h a través de les ones de la Ràdio es podrà escoltar els dilluns Sangre Nueva, amb Sergio Sanz, dimarts En comú ens fotem amb Gerard Rodríguez, Pau Solé, Bru Fontich, Miquel Garcia i Pau Vinyals, que canvien de dia. Els dimecres tindrem 33 revoluciones amb Rubén Millán, dijous la novetat de Well aging amb Ruth Álvarez i divendres Baskerville Hotel de l'Arturo Pedrerol.

Per completar la programació la millor música en català al Rebombori, cada dia a les 15 h, Musicalitza't a les 13.30 h amb Andrés Aracil que també prepara el Mirall fosc a les 19.30 h.

Els diumenges Ràdio Santa Perpètua ofereix programes diferents. A les 10 h L'hora del conte, a les 11 h Coblejant amb Queralt Pedemonte, a les 12 h El club del country, amb Rafel Corbí, a les 15h De més enllà presentat per Jordi Garcia i a les 23 h Viaje al reino del metal de Ràdio Ripollet.


Foto: Nova temporada a Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]