hola

Més de 350 escolars de Primària i segon cicle d'Infantil gaudeixen aquest curs de beca per al servei de menjador. El 54 % de les sol·licituds s'han concedit en la seva totalitat i el 70% dels demandants gaudeixen d'ajut total o parcial.

Santa Perpètua compta aquest curs amb més de 350 escolars de Primària i segon cicle d'Infantil amb beca menjador. Aquest any s'han tramitat 471 sol·licituds de beca menjador des d'I3 fins a 6è. D'aquestes, el Consell Comarcal del Vallès Occidental n'ha concedit 163 en la seva totalitat i 160 al 70%.

Per la seva part, l'Ajuntament de Santa Perpètua ha ampliat fins arribar a la seva totalitat 67 beques que el Consell Comarcal havia concedit al 70%.

De les 471 demandes, el Consell Comarcal ha denegat 148 per sobrepassar els ingressos de renda familiar de les bases. En alguns d'aquests casos, l'Ajuntament mitjançant la valoració social ha concedit 26 al 100% i nou al 70%.

La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha expressat que tots els centres de Primària tenien tot el llistat amb les beques concedides el primer dia del curs. Bajo ha subratllat que "el 70% de les sol·licituds presentades s'han respost favorablement pel Consell Comarcal" i s'ha mostrat molt contenta amb les resolucions del Consell Comarcal que han estat més elevades que en d'altres cursos.

De les 160 beques al 70% concedides pel Consell Comarcal, l'Ajuntament ha complementat 67 per arribar a la totalitat.

Pel que fa al servei de menjador a les Escoles Bressol Municipals, el sistema és de tarifació social que queda dividit en cinc trams segons els ingressos familiars. La regidora de Serveis Socials ha especificat que van optar per aquest sistema 87 alumnes.

Les beques menjador permeten garantir que com a mínim els infants de famílies amb situació delicada tenen un àpat saludable al dia, però Ana Bajo ha subratllat que "aquestes accions van més enllà d'una qüestió econòmica perquè es tracta d'una qüestió de salut i d'acompanyament a aquestes famílies".


Foto: Aquest any s'han augmentat les beques menajdor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]

La Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial
21 Jun 2024 09:06 - RedaccióLa Corporació dona el seu suport als malalts d’ELA en el Dia Mundial

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’adhereix avui divendres 21 de juny a la campanya Fes [ ... ]