hola

La Policia Local ha donat un vehicle a l’ONGD local Asperpol que l’ha enviat a Gàmbia. L’entitat farà servir aquest cotxe per a les tasques de desplaçament i transport d’Asperpol entre la capital i els diferents pobles on desenvolupa projectes i així fer el seguiment. Asperpol l’ha afegit en l’enviament d’un contenidor amb material donat per empreses i institucions com matalassos, llençols i tovalloles.

Un dels responsables de l’ONGD Asperpol, Juan Diego Caparrós, ha destacat que “aquest vehicle reduirà les actuals despeses que han d’assumir en el lloguer de vehicles cada cop que han d’anar a un dels pobles”. Caparrós ha explicat que ja fa mesos es va sol·licitar aquesta cessió d'un vehicle que quedava en desús policial.

Asperpol ha enviat a Gàmbia gairebé unes 15 tones de material per al proper projecte, entre les quals el vehicle cedit, a través d'un contenidor marítim. Juan Diego Caparrós ha expressat les ganes que tenen de recollir el material per poder destinar-lo i també del cotxe que ajudarà molt a les persones de l'entitat a l'Àfrica. Caparrós ha explicat que en tractar-se d'un tot terreny creuen que serà adient per circular per les carreteres i camins per on es mou Asperpol a Gàmbia.

Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Garcia, ha expressat que el vehicle s’havia retirat del patrullatge de la Policia perquè havia quedat obsolet i coincidint amb la petició d’Asperpol fa uns mesos es va considerar que “se li podia donar una segona vida i ajudar una ONGD local i el vehicle allà podrà prestar un molt bon servei”. Garcia ha apuntat que aquí s’hagués donat de baixa perquè el cost de reconversió d’us policial a civil era inviable.


Foto: La presidenta d'Asperpol amb l'alcaldessa i el regidor de Seguretat Ciutadana / L' Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]