hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua continuarà aquest agost amb l'aposta del programa Estiu Actiu amb una sèrie d’activitats que es desenvoluparan als centres cívics La Rambla i Can Folguera. Durant el mes de juliol aquest programa funciona als sis equipaments municipals.

Durant el mes d'agost el Centre Cívic La Rambla estarà obert de dilluns a divendres de 9 a 12 h i el Centre Cívic Can Folguera de dilluns a divendres de 17 a 20 h. En aquests dies i horaris es podrà fer servir l'Espai de lectura i jocs de taula i l'Espai obert de relació pensat per a menors d’edat acompanyats per un adult. Els dimarts a Can Folguera i els dimecres a La Rambla també s'ofereix l'Espai de meditació.

Altra opció és l'Espai digital, fins al 25 d'agost en ambdós equipaments. Dilluns, dimecres i divendres a La Rambla i dilluns, dimarts i dijous a Can Folguera. També es podran practicar Balls en línia del 14 al 30 d'agost al Centre Cívic de Can Folguera de 18.30 a 19.30 h.

Finalment la setmana del 31 de juliol al 3 d'agost s'han programat sessions de l'EsportivaMENT al Centre Cívic la Rambla de dilluns a dijous de 9.15 a 10.15 h i per a persones amb mobilitat reduïda de 10.30 a 11.30 h.

Foto: Centre Cívic La Rambla / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]