hola

Les assessores del Consell Comarcal del Vallès Occidental que promouen a Santa Perpètua el programa Impuls per a la rehabilitació energètica a l’habitatge s’han instal·lat aquest matí al mercat ambulant per oferir informació a la ciutadania i explicar les ajudes que s'estan donant. El  proper dijous 20 de juliol les informadores tornaran a instal·lar el punt d'informació al mercat ambulaant.

Les assessores ja han visitat una cinquantena d’habitatges a Santa Perpètua amb possibilitats d’optar a les ajudes que atorguen els Fons Next Generation per a la rehabilitació energètica dels edificis d’habitatges. Les comunitats de veïns estan responent de manera positiva i ja s’han iniciat algunes reunions amb el veïnat per poder endegar el procés de petició d’ajudes.

Impuls ofereix assessorament a les comunitats de propietaris per poder accedir a les ajudes i posa a la disposició del veïnat assessorament personalitzat sobre els programes d’ajuts, acompanyament en els tràmits, mediació en la presa de decisions de la comunitat i altres accions com la recerca de personal tècnic.

L’objectiu d’aquests programes és fomentar la rehabilitació per aconseguir unes llars més sostenibles i més eficients energèticament, millorant els tancaments, els sistemes d’aïllament o fins i tot instal·lant plaques fotovoltaiques. A més, els programa d’ajudes preveuen altres actuacions complementàries d’accessibilitat, conservació, seguretat i per a la retirada d’amiant. Les subvencions europees obertes en aquest àmbit poden sufragar entre el 40 i el 80% de la rehabilitació.

 Les comunitats interessades poden contactar amb la Regidoria d’Habitatge trucant al telèfon 93 574 32 34 o enviant un correu electrònic a ccvoc.rehabilitacio@cvoc.cat

Foto: assessores del programa a la paradeta instal·lada al passeig de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]