hola

El Jutjat de Pau de Santa Perpètua iniciarà la seva activitat a la nova ubicació de la Granja Soldevila al mes de setembre, segons ha explicat el jutge de Pau, Isidre Casanovas. Les obres d’adequació del nou espai estan a punt de finalitzar.

El trasllat del Jutjat de Pau de l’equipament actual situat a la plaça de Francesc Macià cap a la Granja, es realitzarà entre els mesos de juliol i agost sense que aquest comporti grans perjudicis als usuaris. A partir del mes de setembre, tots els serveis del Jutjat s’oferiran ja a la Granja Soldevila en l'horari habitual.

El trasllat respon a la necessitat de disposar d’unes instal·lacions accessibles i més dignes que les actuals. Les noves dependències disposen d’un taulell d’atenció al públic, una petita sala d’espera, un espai per al cos administratiu i una sala per a l’arxiu. L’accés es farà per la porta principal de la Granja Soldevila. Els casaments es desenvoluparan a l’Auditori de la Granja.

Divendres 7 de juliol va tenir lloc el darrer casament que es farà a la sala de l’actual jutjat de Pau i el jutge va oficiar la cerimònia entre David Tort i Evelyn García.

El jutge de Pau, Isidre Casanovas, ha indicat que la nova ubicació a la Granja "és una reivindicació ciutadana de fa temps" que comportarà, entre d’altres, una millora del servei i de l’atenció. El trasllat es farà durant els mesos de juliol i agost, "aprofitant que és quan menys activitat judicial hi ha amb l’objectiu de causar el mínim de molèsties a la ciutadania", segons ha matisat Casanovas, que demana paciència als ciutadans per si el trasllat ocasiona alguna molèstia.


Foto. Darrer casament en les depedències de la plaça de Francesc Macià / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Es lliuren els diplomes dels programes Faig i Experimenta a l'alumnat de l'INS Rovira-Forns
13 Jun 2024 11:17 - RedaccióEs lliuren els diplomes dels programes Faig i Experimenta a l'alumnat de l'INS Rovira-Forns

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la regidora d’Educació , Ana Bajo, han lliurat [ ... ]

El CIM fa propostes per lluitar contra els estereotips de gènere
13 Jun 2024 12:13 - RedaccióEl CIM fa propostes per lluitar contra els estereotips de gènere

El Consell Infantil Municipal (CIM) declara al Ple que és necessari promoure una societat més inclusiva [ ... ]

Aquest divendres, nova edició del Línia directa amb l'alcaldessa a Ràdio Santa Perpètua
13 Jun 2024 11:58 - RedaccióAquest divendres, nova edició del Línia directa amb l'alcaldessa a Ràdio Santa Perpètua

Ràdio Santa Perpètua emetrà el divendres 14 de juny a les 9.30 h una nova edició del programa Línia [ ... ]