hola

L’Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí La Florida ha celebrat la seva Festa de Barri que no es feia des de 2019. Gairebé unes 600 persones han pres part en algun dels actes programats entre el 30 de juny i el 2 de juliol, segons ha informat l'organització.

Totes les activitats es van desenvolupar a la sala polivalent del Centre Cívic La Florida. La festa es va iniciar amb el tradicional Homenatge a la Gent Gran que enguany es va dedicar a l'Adela Rivas. L’Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí La Florida va preparar un audiovisual amb una petita biografia de la persona homenatjada. Va ser l'acte més emotiu de la festa. La cantada d'havaneres del dissabte a la nit va omplir la sala i també la paella popular del diumenge.

El president de l'Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí La Florida, Torcuato Matilla, s'ha mostrat molt satisfet segons les opinions que els ha fet arribar les persones participants. Matilla ha agraït la col·laboració de totes les persones que han fet possible recuperar aquesta festa de barri. Sobre l'homenatge a la gent gran, Torcuato Matilla ha subratllat que s'intenta fer un reconeixement a la tasca que han fet alguns veïns pel barri i per les generacions futures.

El vocal de l'entitat José Ramos ha agrait al Restaurant La Dona que va ser l'encarregat de fer la xocolatada que es va distribuir el dissabte al matí. Ramos ha reconegut que esperaven més participació, tot i estar contents.Les havaneresvan atraure molt de públic. La paella popular de diumenge va ser la cloenda de la festa que va aglutinar unes 150 persones. El president de l'Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí La Florida, Torcuato Matilla, ha lloat a les cuineres.


Foto. Unes 150 persones van participar a la paella popular / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran
02 Oct 2023 10:22 - RedaccióGairebé 800 persones assisteixen al 83è Homenatge a la Gent Gran

Unes 800 persones van assistir al 83è Homenatge a la Gent Gran que es va celebrar a la Porxada dels [ ... ]

L'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal
29 Set 2023 12:03 - RedaccióL'Ajuntament publica un ban amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei de benestar animal

Avui divendres 29 de setembre entra en vigor la Llei de protecció dels drets i el benestar dels animals [ ... ]

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]